Urmărește-ne în Social Media

rock

Metalhead Meeting

Poster eveniment Metalhead Meeting
 • Data
  sâmbătă, 24 iunie 2017 - duminică, 25 iunie 2017
 • Ora de începere
  16:15
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Între 24 și 25 iunie 2017, METALHEAD vă invită la a şasea ediție a festivalului METALHEAD Meeting, o ediție de excepţie, care va avea un line-up pe măsură.

Programul Metalhead Meeting 2017

Bilete Metalhead Meeting la Arenele Romane

 • Bilet pe zi - 95 lei
 • Abonament Golden Circle Presale - 220 lei
 • Abonament Acces General Presale - 170 lei
 • Metalhead Meeting + Gojira (bilete la categoria Acces General - vezi și festivalul și concertul Gojira) - 225 lei
 • Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira (bilete la categoria Acces General - vezi și festivalul și concertul Gojira și concertul Evanescence) - 380 lei
 • Wolf Pack (5 abonamente la pret de 4) - 680 lei

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul dorește să ofere o experiență celor prezenți la eveniment și nu doar niște simple concerte.

Primele trupe confirmate sunt: Ross The Boss, Uli Jon Roth, Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur și Bucovina.

Cele patru nume care închid afișul festivalului și se alătură headlinerilor deja anunțați până acum la ediția a șasea a festivalului sunt Enemynside (Italia), 5Rand(Italia), Materia (Polonia), Within the Nova (România).

Ross "The Boss" Friedman, co-fondator al legendarei trupe Manowar, demarează turneul mondial "The Discipline of Steel", turneu care ajunge la București în cadrul festivalului METALHEAD Meeting. Alături de toboșarul Kenny "Rhino" Earl și el membru Manowar, basistul Mike LePond (Symphony X) și solistul Mark Lopes (Let Us Prey), legendarul chitarist Ross "The Boss" Friedman pregătește pentru fanii din Romania un setlist clasic Manowar.

Sepultura a fost înființată în 1984, în perioada de glorie a metal-ului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forță majoră a thrash metal-ului, cu influențe de hardcore punk și industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră.

În 2017, Behemoth va sustine doar câteva concerte, așa că Bucureștiul se poate mândri că va face parte din acest set select de evenimente. Polonezii revin la noi pentru un show de 90 de minute care va conține piesele care i-au făcut celebri, dar și piese de pe viitorul album al trupei.

Bucovina, trupa câștigătoare a multor premii în ultimii ani la Galele Metalhead Awards, revine în București cu promisiunea de a oferi fanilor câteva surprize care să merite așteptarea până în iunie 2017.

Cradle Of Filth vin să țină capul de afiș al festivalului Metalhead Meeting cu al lor black-metal combinat cu gothic și symphonic metal, cu teme muzicale puternic influențate de poezia și mitologia gotica și de filmele horror.

Veterani ai hardcore-ului american și pionieri ai genului crossover thrash, Agnostic Front și-au creat un nume imens în scena hardcore-punk din întreaga lume. Aceștia concertează pentru prima dată pe o scenă din România.

Cântăreață și fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorința de a oferi publicului un altfel de black-metal. Proiectul a debutat în 2014 cu EP-ul "Myrkur", produs în totalitate de Amalie.

Pe scena festivalului, vor mai urca Nox Vorago (Suedia), Pokerface (Rusia), MartYriuM (Malta), Arkana Code (Italia), Cretura (Norvegia), Diying Gorgeous Lies (Germania).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 iunie 2017. Ref #91343

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.