Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sepultura anunţă un nou album şi cântă o piesă nouă live, "Isolation" - VIDEO

Unde altundeva decât la legendarul festival Rock in Rio putea Sepultura să îşi lanseze primul single de pe viitorul album? Artiştii brazilieni au urcat pe scena din Rio, unde au prezentat artwork-ul viitorului LP, care se va lansa în 2020 şi l-au prefaţat interpretând live piesa "Isolation".

Publicat

pe

Coperta album Sepultura Quadra 2020
Coperta album Sepultura Quadra 2020 │ FOTO: Sepultura

"Isolation" pare o revenire la rădăcinile influenţate de thrash ale trupei, de care până şi Max Cavalera ar fi mândru. Asta chiar dacă trupa şi-a croit propria identitate şi fără legendarul solist timp de mai bine de un deceniu şi jumătate. Sepultura a cântat la Rock in Rio pe 4 octombrie şi a oferit publicului un preview la ceea ce va etala albumul nou, lansat în 2020.

Fix la apus de soare, veteranii heavy metal au intrat pe scenă pe muzică orchestrală ameninţătoare. Ce a urmat a fost o avalanşă de sunete grele, tobe cu dublă pedală şi momente de virtuozitate sacadată care au amintit de Pantera. Viitorul disc se va numi "Quadra" iar coperta sa aminteşte de un steag de piraţi cu laurii unui Cezar, pe un fundal de monedă bătută cu logo-ul Sepultura.

Chitaristul Andreas Kisser a oferit indicii că acest LP ar putea sosi în februarie 2020 prin casa de discuri Nuclear Blast Records. Au trecut 2 ani de la ultimul release al brazilenilor, "Machine Messiah", de pe care am putut asculta piese la Metalhead Meeting-ul din 2017. Şi de această dată avem o colecţie de piese înregistrate la studiourile Fascination Street din Orebro, Suedia.

La butoane s-a aflat producătorul Jens Bogren, care a mai colaborat cu Soilwork, Opeth, Katatonia, Amon Amarth, Kreator şi Dragonforce. "Machine Messiah" a fost albumul cu numărul 14 pentru grup şi al optulea cu Derrick Green la voce. Printre temele abordate s-au numărat dependenţa de tehnologie şi tendinţa de a venera cele mai nepotrivite figuri, din cauza reţelelor de socializare care ne-au otrăvit minţile.

Sepultura este o trupă înfiinţată în anul 1984 în Belo Horizonte de către fraţii Max Cavalera şi Igor Cavalera. Aceştia nu mai fac parte din trupă, dar sunt foarte ocupaţi cu proiecte precum Cavalera Conspiracy, Soulfly şi uneori şi Nailbomb. Max Cavalera ne-a vizitat în 2018, la Arenele Romane, cu trupa Soulfly. Fiul său, Zyon Cavalera este toboşarul acestei formaţii.

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending