Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sepultura lansează albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei

Sepultura a ales ziua de vineri treisprezece pentru a lansa albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei braziliene. Acesta este albumul cu numărul paisprezece și cel mai nou release de la "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart" din 2013.

Sepultura

Având în componenţă aceiaşi membri ai formaţiei ca şi ultimul album, "Machine Messiah" este o combinaţie între groove metal, thrash ca la carte şi death metal, cu ceva elemente de nu metal amestecate. Imaginea trupei Sepultura e departe de cea de pe vremea lui Cavalera. Acum suntem sub domnia lui Andreas Kisser, vocalistul, creierul şi sufletul Sepultura. El a contribuit cu versuri şi chitară la noile melodii.

Regăsim pe "Machine Messiah" şi câteva elemente de rock progresiv, ce ne amintesc de "Dante XXI", album lansat de formaţie în 2006. Evident se păstrează şi agresivitatea şi thrash-ul care au consacrat ca sound trupa în prima parte a existenţei sale, simţite puternic şi pe materialul din 2013.

În mod interesant, după ce Megadeth şi Machine Head au abordat la rândul lor pericolele tehnologiei moderne şi Sepultura se aventurează în această zonă. Andreas Kisser vede în tehnologia din jur o adevărată religie, având ca Dumnezeu un cyborg venit să ne salveze. Acesta e conceptul din spatele noului album, care va fi urmat de un turneu american împreună cu trupa Testament.

Iată tracklistul lui "Machine Messiah":

  1. Machine Messiah
  2. I Am The Enemy
  3. Phantom Self
  4. Alethea
  5. Iceberg Dances
  6. Sworn Oath
  7. Resistant Parasites
  8. Silent Violence
  9. Vandals Nest
  10. Cyber God

Pe cei de la Sepultura îi aşteptăm la Metalhead Meeting Festival 2017 în iunie, împreună cu Behemoth şi Bucovina. Trupa lui Andreas Kisser ne-a vizitat şi în 2014 la Arenele Romane. Iată o galerie foto de la concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sepultura
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coloana sonoră a filmului "Trainspotting 2" e confirmată oficial - VEZI TRACKLIST

"Trainspotting" a fost filmul unei generaţii, o comedie neagră cu accente dramatice profunde şi care a schimbat percepţia asupra dependenţei...

Închide