Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sepultura lansează albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei

Sepultura a ales ziua de vineri treisprezece pentru a lansa albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei braziliene. Acesta este albumul cu numărul paisprezece și cel mai nou release de la "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart" din 2013.

Publicat

pe

Sepultura

Având în componenţă aceiaşi membri ai formaţiei ca şi ultimul album, "Machine Messiah" este o combinaţie între groove metal, thrash ca la carte şi death metal, cu ceva elemente de nu metal amestecate. Imaginea trupei Sepultura e departe de cea de pe vremea lui Cavalera. Acum suntem sub domnia lui Andreas Kisser, vocalistul, creierul şi sufletul Sepultura. El a contribuit cu versuri şi chitară la noile melodii.

Regăsim pe "Machine Messiah" şi câteva elemente de rock progresiv, ce ne amintesc de "Dante XXI", album lansat de formaţie în 2006. Evident se păstrează şi agresivitatea şi thrash-ul care au consacrat ca sound trupa în prima parte a existenţei sale, simţite puternic şi pe materialul din 2013.

În mod interesant, după ce Megadeth şi Machine Head au abordat la rândul lor pericolele tehnologiei moderne şi Sepultura se aventurează în această zonă. Andreas Kisser vede în tehnologia din jur o adevărată religie, având ca Dumnezeu un cyborg venit să ne salveze. Acesta e conceptul din spatele noului album, care va fi urmat de un turneu american împreună cu trupa Testament.

Iată tracklistul lui "Machine Messiah":

  1. Machine Messiah
  2. I Am The Enemy
  3. Phantom Self
  4. Alethea
  5. Iceberg Dances
  6. Sworn Oath
  7. Resistant Parasites
  8. Silent Violence
  9. Vandals Nest
  10. Cyber God

Pe cei de la Sepultura îi aşteptăm la Metalhead Meeting Festival 2017 în iunie, împreună cu Behemoth şi Bucovina. Trupa lui Andreas Kisser ne-a vizitat şi în 2014 la Arenele Romane. Iată o galerie foto de la concert.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 24 iunie 2017

Metalhead Meeting

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Sepultura va lansa un album de colaborări, "SepulQuarta"; Prezintă o piesă cu Devin Townsend

Sepultura a lansat în 2020 albumul "Quadra", dar nu se opreşte aici. Pe durata izolării a înregistrat încă un album, o compilaţie de reinterpretări colaborative ale pieselor sale, iar acum ne dezvăluie şi primul astfel de track. Este o reinventare a melodiei "Mask", alături de legenda prog metal Devin Townsend. Detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta album Sepultura SepulQuarta
Coperta album Sepultura SepulQuarta │ FOTO: Sepultura

Noul album colaborativ se numeşte "SepulQuarta" şi include 11 piese. Cei de la Sepultura nu au avut turnee sau concerte în 2020 şi 2021, deci nu au apucat să promoveze albumul "Quadra" lansat în februarie 2020. Ca urmare energia înmagazinată de muzicieni s-a transformat într-un alt album. Metaliştii thrash din Belo Horizonte au creat un album live, care va vedea lumina zilei pe 13 august. Coperta albumului a fost creată de către artistul Eduardo Recife, reprezentând flori care cresc din leşul unei păsări.

Iată cum descrie chitaristul Sepultura, Andreas Kisser acest material discografic:

"SepulQuarta" s-a născut la începutul pandemiei, când totul era oprit. Aveam deja un album nou lansat, dar nu puteam pleca în turneu. Astfel am creat un eveniment recurent, o discuţie live cu fanii, prin care puteam să ne cântăm piesele şi să schimbăm idei. A fost excelent! Albumul ne-a ţinut în viaţă şi în putere prin una dintre cele mai grele perioade din istoria umanităţii.

Artiştii din Sepultura au luat legătura cu cei mai apropiaţi muzicieni şi au creeat împreună noi variante ale hiturilor lor. Au apelat la nume mari, precum Scott Ian de la Anthrax, David Ellefson de la Megadeth (recent dat afară din trupă), Matt Heavy de la Trivium şi mulţi alţii. Discul a fost mixat şi masterizat de Conrado Ruther, urmând a veni într-o ediţie specială jewelcase CD, vinil 2LP şi via streaming, toate în august.

Mai jos puteţi asculta nouă versiune de "Mask", cu Devin Townsend:

Iată tracklist-ul ci colaborării de pe "SepulQuarta":

01. Territory (feat. David Ellefson)
02. Cut-Throat (feat. Scott Ian)
03. Sepulnation (feat. Danko Jones)
04. Inner Self (feat. Phil Rând)
05. Hatred Aside (feat. Angélica Burns, Mayara Puertas & Fernanda Lira)
06. Mask (feat. Devin Townsend)
07. Fear, Pain, Chaos, Suffering (feat. Emmily Barreto)
08. Vandals Nest (feat. Alex Skolnick)
09. Slave New World (feat. Matthew K. Heafy)
10. Ratamahatta (feat. Joao Barone & Charles Gavin)
11. Apes Of God (feat. Rob Cavestany)
12. Phantom Self (feat. Mark Holcomb)
13. Slaves Of Pain (feat. Frédéric Leclercq & Marcello Pompeu)
14. Kaiowas (feat. Rafael Bittencourt)
15. Orgasmatron (feat. Phil Campbell)

Citește în continuare

Trending