Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Cele mai aşteptate albume din 2020: Halsey, Ozzy Osbourne, Green Day şi alţii

Anul 2020 a început şi deja avem lansări importante de albume în prima lună. Vin în minte release-urile Apocalyptica, Halsey şi cu puţin noroc apare şi albumul lui Ozzy Osbourne. Am alcătuit o listă cu cele mai aşteptate albume ale anului, inclusiv unele care nu au o dată 100% sigură, dar au fost confirmate de artişti. Lista este eclectică, acoperind bubblegum pop, industrial, heavy metal şi rock simfonic.

Publicat

pe

Cele mai asteptate albume muzicale din 2020
Cele mai asteptate albume muzicale din 2020

Apocalyptica - Cell-0 (10 ianuarie)

Apocalyptica va lansa pe 10 ianuarie albumul "Cell-0", prima sa colecţie de piese instrumentale după ani buni de colaborări vocale. De pe LP am ascultat deja "Into Eternity" şi "En Route to Mayhem", dar şi "Ashes of the Modern World". Este primul release complet instrumental din ultimii 17 ani. Piesele sunt definite de un sound apocaliptic, de schimbări climatice şi o tragedie a lumii aflate la apus pe care o percep artiştii. Albumul este produs de Apocalyptica şi este mixat de Andrew Scheps, fiind înregistrat la Sonic Pump Studios din Helsinki.

Apocalyptica a concertat în România la final de an 2019.

Selena Gomez - Rare (10 ianuarie)

Peste doar câteva zile se va lansa "Rare", cel mai nou album al Selenei Gomez. A fost deja anticipat prin două single-uri, "Lose You To Love Me" şi "Look at Her Now". Prima piesă a fost primul track al Selenei care a ajuns pe locul întâi în Billboard Hot 100. Fanii cred că noul material e despre relaţiile cu final nefericit cu Justin Bieber, dar şi despre cea cu The Weeknd. Aşteptam melodii intime şi triste.

Halsey - Manic (17 ianuarie)

Halsey va lansa următorul său album în această lună, după câteva single-uri care au cucerit topurile în 2019. Halsey a generat totuşi hituri mai degrabă prin colaborări, decât solo. E momentul să îşi cimenteze identitatea artistică prin acest al treilea LP. Cunoscută ca "regina dark pop-ului", Halsey a colaborat recent cu Bring Me the Horizon pe EP-ul său surpriză lansat în decembrie 2019. Anul trecut artista a lansat single-urile "Graveyard", "Finally" şi "Clementine".

Tânăra a împlinit 25 de ani pe 29 septembrie şi a bifat alte două super colaborări în ultimul an, cu BTS şi YUNGBLUD. Cu acesta din urmă a avut şi o relaţie mult mediatizată.

Pet Shop Boys - Hotspot (24 ianuarie)

Pet Shop Boys este un nume pe care îl asociem cu anii '80 sau '90, dar iată-i încă în activitate în 2020. Albumul cel nou vine pe 24 ianuarie şi a fost compus la Berlin. Vom auzi pe LP o colaborare cu Olly Alexander de la Years & Years, plus cel mai old schoool pop posibil. Discul cu numărul 14 a fost anticipat de single-ul "Dreamland", acea colaborare cu solistul Years & Years. Duo-ul va pleca în turneu în Europa şi Marea Britanie la mijloc de 2020 pentru a promova noile melodii. Pet Shop Boys vine după albumul live "Inner Sanctum" lansat în 2019.

Kesha - High Road (31 ianuarie)

Kesha a avut marea revenire în 2017, una comparabilă cu cea a lui Bojeck Horseman în cel mai nou sezon de pe Netflix. Acum s-a regăsit, a trecut de rehab, traume şi procese cu fostul său producător. În 2020 vedem o nouă Kesha Sebert, cu al patrulea album gata de debut. Mai nou combină pop-ul cu country-ul şi are colaborări cu Sturgill Simpson şi Brian Wilson.

Sepultura - Quadra (7 februarie)

Sepultura a cântat prima piesă de pe noul album "Quadra" la Rock in Rio 2019. E vorba despre "Isolation", o mostră de thrash pur, ca la începuturile grupului. Apoi a venit şi "Last Time", o piesă despre abuzul de substanţe şi promisiunile mincinoase. Trupa rămâne foarte activă, deşi tocmai lansase un LP în 2017, "Machine Messiah". De această dată discul se numeşte "Quadra" şi va sosi pe 7 februarie prin Nuclear Blast Records.

A fost înregistrat în Suedia, alături de producătorul Jens Bogren. Derrick Green şi ceilalţi membri ai trupei au înregistrat şi cântat până la epuizare în studio. Conceptul albumului se învârte în jurul cifrei "4", dar şi al ideii de teren îngrădit, pe care să joacă un sport cu reguli stricte.

Green Day - Father of All Motherf***ers (7 februarie)

Legenda pop punk-ului va reveni pe 7 februarie cu albumul numărul 13 din discografie. "Father of All Motherf***ers" va fi promovat cu un super turneu, care îi aduce împreună pe Green Day, Fall Out Boy şi Weezer. Până acum am putut asculta piesa titulară de pe LP, dar şi "Fire, Ready, Aim", single care a devenit imediat un imn NHL. Green Day nu pare a fi încetinit rebeliunea şi abordarea americana-edgy, dar cool nici după atâtea decenii de carieră.

The 1975 - Notes on a Conditional Form (21 februarie)

The 1975 au venit la Summer Well de 2 ori şi am regretat maxim că nu au cântat single-ul lor punk agresiv "People", care ar trebui să apară pe viitorul LP. De pe acel material am ascultat şi "Frail State of Mind", o piesă despre anxietate şi momentul când efectiv nu mai poţi ieşi din casă din cauza acestei probleme. The 1975 a ajuns la 4 albume în discografie, iar noul LP este un "geamăn" cu "A Brief Inquiry Into Online Relantionships", cu o distanţă de 15 luni între discuri. Vom avea şi o piesă care include un discurs al Gretei Thunberg.

Alanis Morisette - Such Pretty Forks In the Road (1 mai)

Alanis Morisette e gata să readucă înapoi sound-ul mijlocului de ani '90, când rock-ul şi pop-ul erau atât de uşor de combinat. Artistăa are acum proiecte mai complexe, ce includ un musical pe Broadway şi un turneu ce marchează 25 de ani de la lansarea discului "Jagged Little Pill". În mai vine totuşi noul LP, "Such Pretty Forks In the Road", promovat cu single-ul "Reasons I Drink". Este primul release din 2012 încoace.

Dua Lipa - Future Nostalgia

Dua Lipa a lansat deja piesa titulară de pe albumul "Future Nostalgia" şi aşa cum îi indică numele, combină abordarea retro cu cea futuristă. Are o doză de inocenţă şi de funk, de distracţie, dar una stilată. De pe LP-ul viitor am ascultat şi foarte dansabila "Don't Start Now". Tânăra ajunge la al doilea disc din carieră în 2020 şi invocă anii '80 prin sintetizatoare, însoţite de un bas funky. Lipa a numit artişti ca Gwen Stefani, Moloko şi Outkast ca influenţe pentru piesele noi.

The Killers - Imploding the Mirage

The Killers îşi va aduce brandul propriu de distracţie şi haos marca Las Vegas într-un nou capitol discografic, în primăvara acestui an. Atunci debutează "Imploding the Mirage", un album despre care nu avem prea multe detalii, în afară de mici teasere ale trupei. Toboşarul Ronnie Vannuci Jr. a descris albumul ca "mai distractiv, mai activ" şi "sună a recunoştinţă". Solistul Brandon Flowers a declarat că sintetizatoarele au dominat muzica pe care a înregistrat-o. Acest disc vine după "Wonderful, Wonderful" din 2017, primul material al trupei care a ajuns pe locul întâi în topuri. Single-ul "Land of the Free" a făcut valuri în 2019, având un clip regizat de Spike Lee.

Justin Bieber

Justin Bieber tocmai a lansat piesa "Yummy", care a cucerit toate topurile posibile. Spre final de lună lansează şi un documentar despre perioada sa dificilă din 2017, dar şi revenirea sa, prin găsirea religiei şi relaţia cu soţia Hailey Baldwin. Tânărul de 25 de ani a confirmat deja că va lansa un album în 2020, dar fără o dată clară. Judecând după trendurile actuale şi ultimele release-uri, Bieber ar putea aborda şi genul country. În "Yummy" l-am lăsat pe R&B combinat cu trap, cu părul roz şi cu filtre de Instagram.

Deftones

Chino Moreno, solistul Deftones a declarat anul trecut într-un interviu cu NBC că ni se pregăteşte cu siguranţă albumul cu numărul 9 pentru 2020. În plus, e un an special pentru că este aniversarea a 20 de ani de la superbul LP "White Pony", care a scris istorie în rock-ul alternativ. Metaliştii din Sacramento au lucrat la un disc experimental de această dată, cu extra influenţe electronice. Chino însuşi a apărut pe câteva colaborări interesante, cu Mike Shinoda şi pe o piesă pentru o coloană sonoră DC Comics.

Marilyn Manson

Marilyn Manson este sărbătoritul săptămânii, aniversând 51 de ani pe 5 ianuarie. Artistul lucrează de ceva vreme la un album nou, alături de Shooter Jennings şi Tyler Bates. Deja am putut asculta un cover după The Doors ("The End") la final de 2019 şi am putea auzi extra influenţe psihedelice şi de rock progresiv pe noul LP. Manson şi-a comparat viitorul disc cu celebrul "Diamond Dogs" al lui David Bowie, dar şi cu opera trupei The Killing Joke.

Lana Del Rey - White Hot Forever

Deşi este mai degrabă un zvon, albumul "White Hot Forever" a primit un teaser de la Lana Del Rey chiar înainte să lanseze LP-ul "Norman Fucking Rockwell" anul trecut. Lana nu a oferit detalii despre sound-ul său, dar a promis un "release surpriză în următoarele 12 sau 13 luni" după ce a sosit "Norman". Posibil să fie noul său volum de poezii pus pe muzică.

Lady Gaga

Aici intrăm în teritoriul speculaţiilor, mai ales că ştim doar că Lady Gaga a declarat că îşi va numi viitorul album "Adele", într-un tweet postat în octombrie. Era oare o glumă, indiciu despre o colaborare sau... altceva? Albumul cu numărul 6 vine după succesul lui "A Star Is Born", care s-a lăsat cu Oscaruri şi un remake memorabil, pe care Bradley Cooper şi Lady Gaga şi l-au adaptat şi transformat în mod legendar. Zvonurile afirmă că pe noul disc Lady Gaga va colabora cu Sophie, BloodPop şi Anthony Rossomando, care a contribuit la compoziţia "Shallow".

Adele

Atunci când a împlinit 31 de ani, Adele a postat pe Instagram o aluzie la fanii care aşteaptă încă un album denumit după vârsta sa. A făcut şi o glumă, că ar pregăti un album drum 'n' bass în ciuda fanilor. Ulterior a anunţat că renunţă la denumirea de albume după vârsta sa.

Rihanna

La 4 ani distanţă de la apreciatul album "Anti", Rihanna ne pregăteşte ceva. Ce e drept artista e mai mult ocupată cu lumea modei, cu linia sa de parfumuri, produse de beauty şi lansări de cărţi foto. Pe lângă cariera sa cinematografică... Totuşi în indiciile postate online am găsit promisiunea unui album reggae, cu care tot amăgeşte fanii de ani buni.

Tame Impala - The Slow Rush (14 februarie)

Fix de Valentine's Day ar trebui să vină noul album Tame Impala, "The Slow Rush". Este proiectul multi instrumentalistului Kevin Parker şi albumul cu numărul 4 pentru Tame Impala. Succesul ultimului album a dus la colaborări uriaşe, cu Lady Gaga, Kanye West şi Travis Scott. Noul disc se anunţă unul psych-rock cu influenţe din toate genurile. Va avea 12 track-uri şi a fost prefaţat de single-urile "Borderline" şi "Patience".

Ozzy Osbourne - Ordinary Man

Apropo de oameni care nu au mai lansat de multe albume, Ozzy Osbourne ne aduce un nou material discografic la 10 ani după "Scream". Ozzy a avut probleme mari de sănătate în ultimii ani dar şi-a regăsit energia odată cu colaborarea cu Post Malone. Ulterior a lansat single-urile "Under the Graveyard" şi "Straight to Hell". Aceasta din urmă este o colaborare cu Slash, iar recent am aflat că Ozzy are şi o piesă nouă înregistrată cu Elton John. Discul nou se numeşte "Ordinary Man" şi ar putea sosi chiar în această lună. A fost înregistrat în doar 4 luni alături de toboşarul Red Hot Chili Peppers şi basistul Guns N' Roses.

Nine Inch Nails

Trent Reznor şi Atticus Ross au fost extrem de ocupaţi în ultima vreme, înregistrând coloana sonoră a serialului HBO "Watchmen", dar şi piese pentru coloana sonoră a producţiei Pixar "Soul". În plus au contribuit şi la soundtrack-ul filmului indie "Waves". Pentru 2020 e momentul să revină pe scenă Nine Inch Nails, cu un Trent Reznor care a promis piese colaborative cu "oameni care ne plac". Sample-urile trupei au devenit virale, după ce s-au regăsit în mega hitul "Old Town Road" al lui Lil Nas X din ultimul an.

PUBLICITATE
Comentează

Premii muzicale

Cine cântă la MTV VMA 2021 - Lista completă a artiștilor anunțați

Gala MTV VMA 2021 va fi un eveniment de amploare, ce va readuce strălucirea show-urilor de dinainte de pandemie. Cu o listă generoasă de performeri, printre care Shawn Mendes, Justin Bieber, twenty one pilots și Olivia Rodrigo, ediția de pe 12 septembrie a galei se va desfășura la Barclays Center din Brooklyn.

Publicat

pe

Videoclip Shawn Mendes, Tainy - Summer Of Love
Videoclip Shawn Mendes, Tainy - Summer Of Love │ FOTO: YouTube

Dacă în 2020 MTV era forțat de contextul pandemic să susțină o gală VMA atipică, fără public și cu scene răsfirate în diverse locații din New York, anul acesta evenimentul revine la formatul clasic. Gala MTV VMA 2021 se va desfășura pe 12 septembrie, la Barclays Center din Brooklyn, și va fi prezentată de Doja Cat, artista fiind, de asemenea, confirmată pe lista performerilor și nominalizată în categoria Videoclipul Anului.

În cadrul galei de anul acesta va fi acordat primul Global Icon Award. Distincția va merge la Foo Fighters pentru "cariera fără egal și impactul menținut de-a lungul anilor la un nivel unic de succes global, în muzică și nu numai". Justin Bieber va fi și el, cel mai probabil, premiat, fiind nominalizat în 7 categorii. Găsești lista completă a nominalizărilor aici.

Lista artiștilor care vor face show la MTV VMA 2021 este lungă și cuprinde o mare parte din artiștii mainstream care au avut lansări în ultimul an. Alicia Keys, Camila Cabello, Olivia Rodrigo, Shawn Mendes și Lil Nas X se regăsesc în această listă, show-urile surpriză nefiind excluse.

La eveniment fusese confirmată inițial și Lorde, însă artista a contramandat apariția sa din cauza unor schimbări de ultim moment ale elementelor de producție.

Lista completă a artiștilor care vor cânta la MTV VMA 2021:

 • Alicia Keys & Swae Lee - "LALA"
 • Camila Cabello - "Don’t Go Yet"
 • Chlöe of Chloe x Halle - "Have Mercy"
 • Doja Cat
 • Jack Harlow - "INDUSTRY BABY"
 • Justin Bieber
 • Kacey Musgraves - "Star-Crossed"
 • The Kid LAROI - "Stay"
 • Kim Petras
 • Lil Nas X
 • Machine Gun Kelly & Travis Barker - "papercuts"
 • Normani
 • Olivia Rodrigo - "Good 4 U"
 • Ozuna
 • Polo G
 • Shawn Mendes & Tainy - "Summer Of Love"
 • Swedish House Mafia
 • twenty one pilots - "Saturday"

Ce artiști/vedete vor anunța câștigătorii MTV VMA 2021

La eveniment vor participa, în calitate de prezentatori, AJ McLean, Ashanti, Avril Lavigne, Billie Eilish, Billy Porter, Conor McGregor, Curtis “50 Cent” Jackson, Cyndi Lauper, Fat Joe, Hailey Bieber, Halle Bailey, Ja Rule, Lance Bass, Megan Fox, Nick Lachey, Rita Ora, Simone Biles și Travis Barker.

Cum poți urmări gala MTV VMA 2021

Gala MTV VMA 2021 va putea fi urmărită live online pe vma.mtv.com, dar și pe canalul de YouTube al MTV. Evenimentul va fi difuzat și pe TV, de către CMT, Comedy Central, Logo, MTV2, Nickelodeon, Paramount Network, Pop, TV Land, VH1.

Citește în continuare

Premii muzicale

Nominalizările la MTV VMA 2021 și artiștii care vor cânta în cadrul galei

Justin Bieber este, încă o dată, starul pop al momentului, primind cele mai multe nominalizări la MTV VMA 2021. Gala se întoarce pe 12 septembrie la Barclays Center din Brooklyn, locație ce nu mai găzduise acest eveniment din 2013.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Febra Justin Bieber a revenit. Cu un album lanasat anul acesta ("Justice") și plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200, reușită ce i-a adus titlul de cel mai tânăr artist cu 8 LP-uri Number One, artistul canadian în vârstă de 27 de ani continuă să-și vadă de drum. Momentele de instabilitate emoțională din ultimii ani au fost, se pare, depășite, Bieber fiind pregătit să devină idolul pop al unei noi generații de adolescenți.

Prezent în 7 categorii din lista nominalizărilor la MTV VMA 2021, Justin Bieber este artistul momentului, fiind urmat de Megan Thee Stallion, cu 6 nominalizări, și de Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake și Lil Nas X, fiecare cu câte 5 mențiuni.

Gala decernării premiilor va avea loc pe 12 septembrie, la Barclays Center din Brooklyn, Foo Fighters urmând să primească primul Global Icon Award, distincție acordată pentru "cariera fără egal și impactul menținut de-a lungul anilor la un nivel unic de succes global, în muzică și nu numai".

Artiștii care vor cânta la MTV VMA 2021

Foo Fighters va primi prestigiosul Global Icon Award și va urca pe scenă pentru a ține un discurs de mulțumire, dar și pentru a cânta. Alături de ei, au fost confirmați Lil Nas X, Camila Cabello, Lorde, Machine Gun Kelly și Olivia Rodrigo. Noi nume vor fi anunțate în perioada următoare.

Nominalizările MTV VMA 2021:

Videoclipul anului

 • Cardi B ft. Megan Thee Stallion: “WAP” – Atlantic Records
 • DJ Khaled ft. Drake: “Popstar” (Starring Justin Bieber) – OVO / We The Best / Epic Records
 • Doja Cat ft. SZA: “Kiss Me More” – Kemosabe Records / RCA Records
 • Ed Sheeran: “Bad Habits” – Atlantic Records
 • Lil Nas X: “Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records
 • The Weeknd: “Save Your Tears” – XO / Republic Records

Artistul anului

 • Ariana Grande – Republic Records
 • Doja Cat – Kemosabe Records / RCA Records
 • Justin Bieber – Def Jam
 • Megan Thee Stallion – 300 Entertainment
 • Olivia Rodrigo – Geffen Records
 • Taylor Swift – Republic Records

Piesa anului

 • 24kGoldn ft. Iann Dior: “Mood” – Records LLC / Columbia Records
 • Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic: “Leave the Door Open” – Aftermath Entertainment / Atlantic Records
 • BTS: “Dynamite” – Bighit Music
 • Cardi B ft. Megan Thee Stallion: “WAP” – Atlantic Records
 • Dua Lipa: “Levitating” – Warner Records
 • Olivia Rodrigo: “Drivers License” – Geffen Records

Cel mai bun artist debutant

 • 24kGoldn – Records LLC / Columbia Records
 • Giveon – Epic Records / Not So Fast
 • The Kid Laroi – Columbia Records
 • Olivia Rodrigo – Geffen Records
 • Polo G – Columbia Records
 • Saweetie – Warner Records

Push Performance of the Year

 • Wallows: "Are You Bored Yet?" – Atlantic Records
 • Ashnikko: "Daisy" – Warner Records
 • Saint Jhn: "Gorgeous" – Godd Complexx / HITCO
 • 24kGoldn: "Coco" – Records LLC / Columbia Records
 • JC Stewart: "Break My Heart" – Elektra Music Group
 • Latto: "Sex Lies" – RCA Records
 • Madison Beer: "Selfish" – Epic Records / Sing It Loud
 • The Kid Laroi: "Without You" – Columbia Records
 • Olivia Rodrigo: "Drivers License" – Geffen Records
 • Girl in Red: "Serotonin" – World in Red / AWAL
 • Fousheé: "My Slime" – RCA Records
 • Jxdn: “Think About Me” – DTA Records / Elektra Music Group

Cea mai bună colaborare

 • 24kGoldn ft. Iann Dior: “Mood” – Records LLC / Columbia Records
 • Cardi B ft. Megan Thee Stallion: “WAP” – Atlantic Records
 • Doja Cat ft. SZA: “Kiss Me More” – Kemosabe Records / RCA Records
 • Drake ft. Lil Durk: “Laugh Now Cry Later” – OVO / Republic Records
 • Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon: “Peaches” – Def Jam
 • Miley Cyrus ft. Dua Lipa: “Prisoner” – RCA Records

Cea mai bună piesă pop

 • Ariana Grande: “Positions” – Republic Records
 • Billie Eilish: “Therefore I Am” – Darkroom / Interscope Records
 • BTS: “Butter” – Bighit Music
 • Harry Styles: “Treat People With Kindness” – Columbia Records
 • Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon: “Peaches” – Def Jam
 • Olivia Rodrigo: “Good 4 U” – Geffen Records
 • Shawn Mendes: “Wonder” – Island Records
 • Taylor Swift: “Willow” – Republic Records

Cea mai bună piesă hip-hop

 • Cardi B ft. Megan Thee Stallion: “WAP” – Atlantic Records
 • Drake ft. Lil Durk: “Laugh Now Cry Later” – OVO / Republic Records
 • Lil Baby ft. Megan Thee Stallion: “On Me (remix)” – Quality Control / Motown
 • Moneybagg Yo – “Said Sum” – N-Less Entertainment / Interscope Records
 • Polo G: “Rapstar” – Columbia Records
 • Travis Scott ft. Young Thug & M.I.A.: “Franchise” – Cactus Jack / Epic Records

Cea mai bună piesă rock

 • Evanescence: “Use My Voice” – BMG
 • Foo Fighters: “Shame Shame” – Roswell Records / RCA Records
 • John Mayer: “Last Train Home” – Columbia Records
 • The Killers: “My Own Soul's Warning” – Island
 • Kings Of Leon: “The Bandit” – RCA Records
 • Lenny Kravitz: “Raise Vibration” – Roxie Records / BMG

Cea mai bună piesă alternative

 • Bleachers: “Stop Making This Hurt” – RCA Records
 • Glass Animals: “Heat Waves” – Republic Records
 • Imagine Dragons: “Follow You” – Kidinakorner / Interscope Records
 • Machine Gun Kelly ft. Blackbear: “My Ex’s Best Friend” – Bad Boy / Interscope Records
 • Twenty One Pilots: “Shy Away” – Fueled By Ramen
 • Willow ft. Travis Barker: “Transparent Soul” – MSFTSMusic / Roc Nation

Cea mai bună piesă latino

 • Bad Bunny x Jhay Cortez: “Dákiti” – The Orchard
 • Billie Eilish & Rosalía: “Lo Vas A Olvidar” – Darkroom / Interscope Records
 • Black Eyed Peas and Shakira: “Girl Like Me” – Epic Records
 • Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy: “Un Die (One Day)” – Universal Music Latino / Neon16
 • Karol G: “Bichota” – Universal Music Latino
 • Maluma: “Hawái” – Sony Music US Latin

Cea mai bună piesă R&B

 • Beyoncé, Blue Ivy, Saint Jhn, WizKid: “Brown Skin Girl” – Parkwood Entertainment / Columbia Records
 • Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic: “Leave the Door Open” – Aftermath Entertainment / Atlantic Records
 • Chris Brown and Young Thug: “Go Crazy” – Chris Brown Entertainment/RCA Records
 • Giveon: “Heartbreak Anniversary” – Epic Records / Not So Fast
 • H.E.R. ft. Chris Brown: “Come Through” - MBK Entertainment / RCA Records
 • SZA: “Good Days” – Top Dawg Entertainment / RCA Records

Cea mai bună piesă K-pop

 • (G)I-DLE: “Dumdi Dumdi” – Republic Records
 • Blackpink and Selena Gomez: “Ice Cream” – YG Entertainment / Interscope Records
 • BTS – “Butter” – Bighit Music
 • Monsta X: “Gambler” – Starship Entertainment
 • Seventeen: “Ready to love” – Pledis Entertainment
 • Twice: “Alcohol-Free” – JYP Entertainment Company

Video For Good

 • Billie Eilish: “Your Power” – Darkroom / Interscope Records
 • Demi Lovato: “Dancing With the Devil” – Island
 • H.E.R.: “Fight For You” – MBK Entertainment / RCA Records
 • Kane Brown: “Worldwide Beautiful” – Sony Music Nashville / RCA Records
 • Lil Nas X: “Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records
 • Pharrell Williams ft. Jay-Z: “Entrepreneur” – Columbia Records

Best Direction

 • Billie Eilish: “Your Power” – Darkroom / Interscope Records – Directed by: Billie Eilish
 • DJ Khaled ft. Drake: “Popstar (Starring Justin Bieber)” – OVO / We The Best / Epic Records – Directed by: Julien Christian Lutz aka Director X
 • Lil Nas X: “Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records – Directed by: Lil Nas X and Tanu Muino
 • Taylor Swift: “Willow” – Republic Records – Directed by: Taylor Swift
 • Travis Scott ft. Young Thug & M.I.A: “Franchise” – Cactus Jack / Epic Records – Directed by: Travis Scott
 • Tyler, The Creator: “Lumberjack” – Columbia Records – Directed by: Wolf Haley

Best Cinematography

 • Beyoncé, Blue Ivy, SAINt JHN, WizKid: “Brown Skin Girl” – Parkwood Entertainment / Columbia Records – Cinematography by: Benoit Soler, Malik H. Sayeed, Mohammaed Atta Ahmed, Santiago Gonzalez, Ryan Helfant
 • Billie Eilish: “Therefore I Am” – Darkroom / Interscope Records – Cinematography by: Rob Witt
 • Foo Fighters: “Shame Shame” – Roswell Records / RCA Records – Cinematography by: Santiago Gonzalez
 • Justin Bieber ft. Chance The Rapper: “Holy” – RBMG / Def Jam – Cinematography by: Elias Talbot
 • Lady Gaga: “911” – Interscope Records – Cinematography by: Jeff Cronenweth
 • Lorde: “Solar Power” – Republic Records – Cinematography by: Andrew Stroud

Best Art Direction

 • Beyoncé, Shatta Wale, Major Lazer: “Already” – Parkwood Entertainment / Columbia Records – Art Direction by: Susan Linns, Gerard Santos
 • Ed Sheeran: “Bad Habits” – Atlantic Records – Art Direction by: Alison Dominitz
 • Lady Gaga: “911” – Interscope Records – Art Direction by: Tom Foden, Peter Andrus
 • Lil Nas X: “Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records – Art Direction by: John Richoux
 • Saweetie ft. Doja Cat: “Best Friend” – Warner Records – Art Direction by: Alec Contestabile
 • Taylor Swift – “Willow” – Republic Records – Art Direction by: Ethan Tobman, Regina Fernandez

Best Visual Effects

 • Bella Poarch: “Build a Bitch” – Warner Records – Visual Effects by: Andrew Donoho, Denhov Visuals, Denis Strahhov, Rein Jakobson, Vahur Kuusk, Tatjana Pavlik, Yekaterina Vetrova
 • Coldplay: “Higher Power” – Atlantic Records – Visual Effects by: Mathematic
 • Doja Cat & The Weeknd – “You Right” – Kemosabe Records / RCA Records – Visual Effects by: La Pac, Anthony Lestremau, Julien Missaire, Petr Shkolniy, Alexi Bailla, Micha Sher, Antoine Hache, Mikros MPC, Nicolas Huget, Guillaume Ho Tsong Fang, Benjamin Lenfant, Stephane Pivron, MPC Bangalore, Chanakya Chander, Raju Ganesh, David Rouxel
 • Glass Animals: “Tangerine” – Republic Records – Visual Effects by: Ronan Fourreau
 • Lil Nas X: “Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records – Visual Effects by: Mathematic
 • P!nk: “All I Know So Far” – RCA Records – Visual Effects by: BUF, VFX Supervisors: Dominique Vidal & Geoffrey Niquet, VFX Producers: Annabelle Zoellin & Camille Gibrat

Best Choreography

 • Ariana Grande – “34+35” – Republic Records – Choreography by: Brian Nicholson & Scott Nicholson
 • BTS – “Butter” – Bighit Music – Choreography by: Son Sung with BHM Performance Directing Team
 • Ed Sheeran – “Bad Habits” – Atlantic Records – Choreography by: Natricia Bernard
 • Foo Fighters – “Shame Shame” – Roswell Records / RCA Records – Choreography by: Nina McNeely
 • Harry Styles – “Treat People With Kindness” – Columbia Records
 • Marshmello & Halsey – “Be Kind” – Astralwerks / Capitol Records – Choreography by: Dani Vitale

Best Editing

 • Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic: “Leave the Door Open” – Aftermath Entertainment/Atlantic Records – Editing by: Troy Charbonnet
 • BTS: “Butter” – Bighit Music – Editing by: Yong Seok Choi from Lumpens
 • Drake: “What's Next” – OVO / Republic Records – Editing by: Noah Kendal
 • Harry Styles: “Treat People With Kindness” – Columbia Records
 • Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon: “Peaches” – Def Jam
 • Miley Cyrus ft. Dua Lipa: “Prisoner” – RCA Records
Citește în continuare

Muzică nouă

Lady Gaga a lansat o nouă piesă alături de Tony Bennett, "I Get a Kick Out of You"

Lady Gaga şi legendarul Tony Bennett au colaborat din nou, de această dată pe o piesă numită "I Get a Kick Out of You". E vorba despre un cover după Cole Porter, iar cei doi sunt gata să lanseze un nou album de coveruri. Piesa se ascultă în articol, unde îi vedem şi pe cei doi muzicieni în studio.

Publicat

pe

Videoclip Lady Gaga Tony Bennett I Get a Kick Out Of You
Videoclip Lady Gaga Tony Bennett I Get a Kick Out Of You │ FOTO: Lady Gaga

"I Get a Kick Out Of You" este doar primul single de pe al doilea album realizat în colaborare de Lady Gaga şi Tony Bennett. Discul se numeşte "Love For Sale" şi va sosi pe 1 octombrie. Vine la 7 ani după albumul colaborativ dintre cei doi artişti, "Cheek to Cheek". În clip îi vedem pe Tony Bennett şi Lady Gaga în studio, plini de candoare şi aruncându-şi zâmbete şi privi complice.

E impresionant modul în care sună vocea lui Tony Bennett la venerabila vârsta de 95 de ani, deceniile reuşind să nu îşi pună deloc amprenta pe timbrul şi talentul său. Clipul a debutat în premieră globală pe cele 180 de posturi MTV globale pe 6 august 2021. Şi acum vestea tristă: "Love For Sale" va fi ultimul album de studio al lui Tony Bennett, după ce artistul şi-a anunţat retragerea, fiind diagnosticat cu boala Alzheimer. Albumul a fost înregistrat la Electric Lady Studios în New York şi va include o combinaţie de artişti jazz, elemente orchestrale şi un sound de "big band".

Cei doi artişti au ţinut 2 concerte la New York Radio City Music Hall, pe 3 şi 5 august, sub numele de "One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga". În 2014 la primul album de colaborări, Gaga a declarat că proiectul său alături de Bennett i-a salvat viaţa. Acel album a câştigat un premiu Grammy şi a fost foarte apreciat de iubitorii de muzică jazz, lounge, swing şi cei care aprecieaza un show tune bun. Pe viitorul album al celor doi vom mai găsi piese precum "It's De-Lovely", "Night and Day", "Love For Sale", "Do I Love You", "I Concentrate On You" şi "So In Love".

Lady Gaga a apărut în cel mai nou trailer al filmului "House of Gucci", alături de Adam Driver, Jared Leto şi Al Pacino. Artista a lansat în acest an o ediţie aniversară de 10 ani a LP-ului "Born This Way", iar în 2020 ne-a oferit albumul "Chromatica", care a inclus colaborări cu Ariana Grande, BLACKPINK.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending