Urmărește-ne în Social Media

rock

Sepultura - Last Time

Sepultura a lansat al doilea single de pe noul album din 2020, "Quadra". Noua piesă se numeşte "Last Time" şi are un mesaj legat de adicţie şi promisiunea că e "ultima oară". Vă invităm să urmăriţi videoclipul cu versuri în articol.

Publicat

pe

"Last Time" este al doilea single de pe noul album, "Quadra", venind după foarte apreciatul track "Isolation". Acesta a fost cântat în premieră la Rock In Rio cu câteva luni în urmă. Melodia cea nouă include câteva mostre de virtuozitate la chitară şi secvenţe de thrash pur, după ce începe cu aportul vocal al lui Derrick Green. Videoclipul îi prezintă pe artişti înregistrând noul album în Suedia, în mijlocul pădurii şi căutând inspiraţia pentru noile track-uri.

Izolaţi într-o localitate mică, artiştii se dezlănţuie pe tobe sacadate şi pe chitare ce fac trecerea între thrash metal, heavy metal şi aproape că alunecă spre black uneori. Viitorul album, "Quadra" soseşte pe 7 februarie 2020 prin Nuclear Blast Records. Sepultura rămâne extrem de prolifică, pentru că a lansat ultimul disc, "Machine Messiah" în 2017. I-am auzit melodiile inclusiv în România la Metalhead Meeting-ul acelui an, când au urcat pe scenă şi cei de la Cradle of Filth după Sepultura.

Brazilienii şi americanii care compun această legendă thrash vin după 2 ani de turnee şi încărcaţi de energie au lucrat la "Quadra" cu producătorul Jens Bogren. Artiştii citează "împingerea limitelor fizice şi psihice" pe acest material. Simţim şi ceva experimentare, cu elemente corale înălţătoare, care dau o senzaţie de măreţie ameninţătoare secvenţelor de chitară din "Last Time". Ca inspiraţii pentru discul din 2020 sunt citate "Beneath the Remains" şi "Arise", dar regândite pentru epoca modernă.

Li se adaugă elemente tribale, orchestrale, coruri şi voce curată pentru un plus de noutate. Andreas Kisser s-a auto depăşit la chitară şi a contribuit mult la compoziţie. Grupul ajunge la o discografie de 15 albume şi şi-a cimentat statutul de legendă de ceva vreme. "Quadra" are un tracklist de 12 piese şi numele acesta reprezintă "teren sportiv", sau mai bine zis "o zonă delimitată unde se întâmplă un joc după un set de reguli". E vorba despre ţări, despre norme, legi şi culturi.

Derrick Green a fost prezent pe 9 din cele 15 albume ale grupului, înlocuindu-l pe Max Cavalera la început de mileniu.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending