Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Un documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER

Are doar 18 ani, însă cariera ei a atins deja un vârf la care mulți doar visează. Billie Eilish este un nume de referință în muzica internațională și un model pentru tânăra generație, viața ei devenind astfel subiectul unui documentar intitulat "The World’s A Little Blurry".
Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Vestea că va fi lansat un documentar despre Billie Eilish a fost dezvăluită presei în decembrie 2019, la momentul respectiv neștiindu-se care va fi titlul acestui proiect. Între timp, documentarul a fost finalizat, botezat "The World’s A Little Blurry" și achiziționat de Apple TV+ cu impresionanta sumă de 25 de milioane de dolari.

În cadrul acestui documentar, ce va avea premiera în februarie 2021, publicul va asista la povestea emoționantă a tinerei artiste, filmul urmând să conțină o mulțime de înregistrări personale, din spatele scenei, ce nu au mai fost prezentate până acum.

"The World’s A Little Blurry" este produs de Apple Original Films, în asociere cu Interscope Films, Darkroom, This Machine și Lighthouse Management & Media. Regia este semnată de R.J. Cutler, care este cunoscut pentru "The September Issue", "The War Room" și "A Perfect Candidate".

În teaser-ul video dezvăluit recent o putem vedea pe Billie luând primele ei lecții de pian, când era doar un bebeluș.

VIDEO TEASER: Billie Eilish - "The World’s A Little Blurry"

La începutul acestui an, Billie Eilish a participat pentru prima oară la o gală Grammy, fiind marea câștigătoare a serii. Tânăra artistă a câștigat în 5 din cele 6 categorii în care fusese nominalizată. Albumul anului, Piesa anului, Cel mai bun Artist Nou, Înregistrarea anului și Cel mai bun album vocal pop, toate au ajuns la Billie și la fratele ei, Finneas.

Tot anul acesata, Billie a lansat și piesa "No Time To Die", de pe coloana sonoră a noului film James Bond. Piesa a urcat pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Cel mai recent single al ei se numește "my future" și este o piesă compusă de curând, chiar la scurtă vreme de la intrarea în carantină a Statelor Unite. Se pare că perioada de izolare a ajutat-o pe Billie să analizeze emoțiile cu care s-a confruntat în ultimii ani și să-și găsească liniștea interioară.

"Este o piesă care e extrem, extrem de personală și specială pentru mine. Când am compus piesa asta, mintea mea era exact acolo - eram plină de speranță, entuziasmată și eram într-o stare de puternică reflexie și cunoaștere de sine", a mărturisit Billie Eilish.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicianul Mac Davis s-a stins din viață la 78 de ani; i-a compus mai multe hituri lui Elvis Presley

Mac Davis, renumit pentru scrierea unor piese ca "In The Ghetto" și "A Little Less Conversation", precum și pentru cariera...

Închide