Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Videoclip oficial: Billie Eilish - my future

Billie Eilish se maturizează sub ochii noștri, ai tuturor celor care o urmăresc. Noul single ”my future”, ce vine acompaniat de un videoclip animat, ne prezintă o Billie încrezătoare, dornică să se cunoască pe sine mai bine.

Billie Eilish a lansat prima piesă de la intrarea în perioada pandemică și este, surprinzător poate, una dintre cele mai optimiste melodii ale artistei. În versurile noului single "my future", artista vorbește despre schimbarea perspectivei sale în ce privește viitorul. Dacă în trecut era anxioasă, acum Billie este împăcată cu sine și nerăbdătoare să afle ce îi rezervă următorii ani.

Potrivit unui mesaj pe care Billie l-a trimis fanilor abonați la newsletterul ei, piesa "my future" a fost compusă de curând, chiar la scurtă vreme de la intrarea în carantină a Statelor Unite, având o puternică încărcătură emoțională. Se pare că perioada de izolare a ajutat-o pe Billie să analizeze emoțiile cu care s-a confruntat în ultimii ani și să-și găsească liniștea interioară.

"Este o piesă care e extrem, extrem de personală și specială pentru mine. Când am compus piesa asta, mintea mea era exact acolo - eram plină de speranță, entuziasmată și eram într-o stare de puternică reflexie și cunoaștere de sine", a mărturisit Billie Eilish.

Videoclipul animat al piesei "my future" a fost regizat de Andrew Onorato și produs de Chop Studio. Piesa poate fi descărcată de pe majoritatea platformelor de streaming.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE