Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - my future

Billie Eilish se maturizează sub ochii noștri, ai tuturor celor care o urmăresc. Noul single ”my future”, ce vine acompaniat de un videoclip animat, ne prezintă o Billie încrezătoare, dornică să se cunoască pe sine mai bine.

Billie Eilish a lansat prima piesă de la intrarea în perioada pandemică și este, surprinzător poate, una dintre cele mai optimiste melodii ale artistei. În versurile noului single "my future", artista vorbește despre schimbarea perspectivei sale în ce privește viitorul. Dacă în trecut era anxioasă, acum Billie este împăcată cu sine și nerăbdătoare să afle ce îi rezervă următorii ani.

Potrivit unui mesaj pe care Billie l-a trimis fanilor abonați la newsletterul ei, piesa "my future" a fost compusă de curând, chiar la scurtă vreme de la intrarea în carantină a Statelor Unite, având o puternică încărcătură emoțională. Se pare că perioada de izolare a ajutat-o pe Billie să analizeze emoțiile cu care s-a confruntat în ultimii ani și să-și găsească liniștea interioară.

"Este o piesă care e extrem, extrem de personală și specială pentru mine. Când am compus piesa asta, mintea mea era exact acolo - eram plină de speranță, entuziasmată și eram într-o stare de puternică reflexie și cunoaștere de sine", a mărturisit Billie Eilish.

Videoclipul animat al piesei "my future" a fost regizat de Andrew Onorato și produs de Chop Studio. Piesa poate fi descărcată de pe majoritatea platformelor de streaming.

PUBLICITATE
Comentarii