Urmărește-ne în Social Media

Miley Cyrus - Flowers

Miley Cyrus a lansat videoclipul piesei "Flowers", extrasă de pe viitorul său album. Discul se numește "Endless Summer Vacation" și va fi prezentat publicului pe 10 martie. Mai multe detalii în articol.

După ce în urmă cu câteva zile, Miley a oferit un teaser pentru o nouă piesă, artista lansează acum videoclipul oficial. Este vorba despre "Flowers", o compoziție ce vorbește despre libertate și independență. Este o piesă ce celebrează frumusețea singurătății, o perioadă în care putem învăța să ne apreciem și iubi sinele.

Videoclipul ce acompaniază piesa "Flowers" este regizat de Jacob Bixenman și o are ca protagonistă pe Miley. O vedem pe artistă dezinvoltă, înotând, dansând și făcând exerciții sportive.

"Flowers" este extrasă de pe albumul "Endless Summer Vacation", un nou material ce va fi lansat pe 10 martie. Discul a fost produs de Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It și Tyler Johnson.

În 2020, Miley lansa albumul "Plastic Hearts", iar anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Miley Cyrus anunță "Flowers", un nou single - TEASER

Miley Cyrus întâmpină noul an cu muzică proaspătă. Artista de 30 de ani a prezentat două clipuri teaser ce anunță lansarea piesei "Flowers". Te invităm să le urmărești.

Publicat

pe

Teaser Miley Cyrus - Flowers
Teaser Miley Cyrus - Flowers │ FOTO: captură YouTube / Miley Cyrus

Piesa "Flowers" urmează să fie lansată oficial pe 13 ianuarie. Miley a făcut anunțul în timpul petreceri anuale de Anul Nou, pe care a găzduit-o anul acesta alături de Dolly Parton. Evenimentul a fost difuzat în direct pe NBC.

Pe parcursul transmisiunii de două ore, Cyrus a interpretat mai multe cântece, inclusiv duete - "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" și "I Will Always Love You" cu Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, și "Midnight Sky" cu Fletcher.

Revenind la "Flowers", noua melodie beneficiază de două teasere. Primul o arată pe Miley într-o ținută aurie metalizată, plimbându-se cu nonșalanță. Al doilea clip o prezintă pe artistă într-un costum baie.

Compoziția muzicală poate prefața un nou material discografic. Cel mai recent album de studio al artistei este "Plastic Hearts", lansat în 2020. Anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".

TEASERE "Flowers":

Citește în continuare