Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Your Power (Live for Stand Up For Ukraine)

Billie Eilish și Finneas și-au arătat sprijinul pentru poporul ucrainean în cadrul evenimentului Stand Up For Ukraine, organizat în colaborare cu Global Citizen. Cei doi au interpretat piesa ”Your Power”, transmițând cu acest prilej și un mesaj publicului și liderilor politici.

"În această seară cântăm "Your Power", ca un îndemn la acțiune și în onoarea poporului ucrainean. Acest mesaj este pentru liderii politici: sunt milioane de oameni care își pierd locuințele. Trebuie să luați măsuri și să le oferiți ajutor refugiaților. Celor care ne ascultați, vă rog, transmiteți acest mesaj mai departe, astfel încât liderii noștri să știe că trebuie să acționeze imediat. Suntem alături de Ucraina'', a declarat Billie Eilish.

Evenimentul Stand Up For Ukraine a debutat vineri și a fost co-găzduit de premierul canadian Justin Trudeau și de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Pe parcursul livestream-ului, artiști și celebrități au transmis mesaje de susținere pentru Ucraina, o parte dintre participanți alegând, de asemenea, să interpreteze live câte o piesă.

Alături de Billie și Finneas, acestei acțiuni s-au alăturat și U2, Alanis Morissette, Billy Joel, Céline Dion, Chris Rock, Demi Lovato, Elton John și soțul său David Furnish, Garth Brooks și Trisha Yearwood, Gloria Steinem, Green Day, Hugh Jackman și soția sa Deborra-lee Furness, Jonas Brothers, Katy Perry, Adam Lambert, Luke Combs, Madonna și mulți alții.

 

PUBLICITATE
Comentarii