Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Your Power (Live for Stand Up For Ukraine)

Billie Eilish și Finneas și-au arătat sprijinul pentru poporul ucrainean în cadrul evenimentului Stand Up For Ukraine, organizat în colaborare cu Global Citizen. Cei doi au interpretat piesa ”Your Power”, transmițând cu acest prilej și un mesaj publicului și liderilor politici.

"În această seară cântăm "Your Power", ca un îndemn la acțiune și în onoarea poporului ucrainean. Acest mesaj este pentru liderii politici: sunt milioane de oameni care își pierd locuințele. Trebuie să luați măsuri și să le oferiți ajutor refugiaților. Celor care ne ascultați, vă rog, transmiteți acest mesaj mai departe, astfel încât liderii noștri să știe că trebuie să acționeze imediat. Suntem alături de Ucraina'', a declarat Billie Eilish.

Evenimentul Stand Up For Ukraine a debutat vineri și a fost co-găzduit de premierul canadian Justin Trudeau și de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Pe parcursul livestream-ului, artiști și celebrități au transmis mesaje de susținere pentru Ucraina, o parte dintre participanți alegând, de asemenea, să interpreteze live câte o piesă.

Alături de Billie și Finneas, acestei acțiuni s-au alăturat și U2, Alanis Morissette, Billy Joel, Céline Dion, Chris Rock, Demi Lovato, Elton John și soțul său David Furnish, Garth Brooks și Trisha Yearwood, Gloria Steinem, Green Day, Hugh Jackman și soția sa Deborra-lee Furness, Jonas Brothers, Katy Perry, Adam Lambert, Luke Combs, Madonna și mulți alții.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Billie Eilish lansează un cântec de pe coloana sonoră a filmului "Barbie"

Billie Eilish a anunțat că a lucrat la coloana sonoră a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Cântăreața de 21 de ani a pregătit un cântec ce va fi lansat oficial peste câteva zile. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn
Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn │ FOTO: Captură YouTube

Noua melodie se intitulează "What Was I Made For" și va fi lansată oficial pe 13 iulie. Piesa a fost realizată cu ajutorul lui FINNEAS, fratele și vechiul colaborator al artistei.

"Am făcut această melodie pentru <<Barbie>> și înseamnă totul pentru mine. Acest film vă va schimba viețile și sperăm că și cântecul va face la fel. Pregătiți-vă să plângeți", a transmis Billie Eilish.

"What Was I Made For" marchează a doua lansare muzicală din acest an a cântăreței. În mai, Billie Eilish a urcat pe platformele de streaming un cover al piesei "Hotline Bling" a lui Drake. Mai mult, viitoarea piesă continuă incursiunea lui Eilish în film. În 2020, ea a lansat "No Time to Die", melodia tematică a filmului James Bond. Doi ani mai târziu, ea și fratele său au scris trei melodii originale pentru coloana sonoră a filmului "Turning Red".

Revenind la muzica filmului "Barbie", aceasta a fost produsă de Mark Ronson și include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA).

Filmul "Barbie" ajunge în cinematografe pe 21 iulie. Este regizat de Greta Gerwig, pe baza unui scenariu scris de ea împreună cu soțul și colaboratorul Noah Baumbach.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED