Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish, FINNEAS - No Time To Die (Live la gala Oscar 2022)

Billie Eilish și FINNEAS au adus dramatismul universului Bond pe scena galei Oscar 2022. Cei doi frați au interpretat live piesa ”No Time To Die”, premiată cu Oscar în categoria ”Cea mai bună piesă originală”.

Gala Oscar 2022 a fost o seară importantă pentru Billie Eilish și Finneas. După numeroasele premii colectate la Grammy și Globurile de Aut, cei doi frați au câștigat și primul lor Oscar, pentru piesa "No Time to Die", în aceeași categorie fiind nominalizată și Beyonce. În discursul de mulțumire, Billie și Finneas au mulțumit familiei 007, lui Daniel Craig și lui Hans Zimmer, dar și părinților lor, prezenți în sală.

"Dumnezeule, e incredibil!", a exclamat Billie imediat ce a urcat pe scenă, Finneas manifestându-și aprecierea față de îndrumarea primită în familie: "Mulțumim părinților noștri, care ne-au fost mereu cea mai mare sursă de inspirație și eroii noștri. Vă iubim ca părinți, dar și ca oameni", au spus cei doi, discursul integral putând fi urmărit aici.

Piesa "No Time To Die" a fost compusă de Billie și Finneas, cei doi detaliind cât de copleșitoare a fost această provocare și cât de bine s-au simțit amândoi atunci când au găsit linia melodică potrivită.

"Am avut grijă întâi să avem o linie melodică clară, înainte de a încerca să scriem versuri, dar înainte de a compune orice, amândoi am considerat că e important să avem titlul filmului în textul piesei, iar titlul melodiei să coincidă cu cel al filmului. Altfel nu ar fi fost satisfăcător. În primele zile ne-am blocat puțin, pentru că era multă presiune, e o piesă Bond până la urmă. Deci am fost destul de paralizați o perioadă, până într-o zi, când Finneas a început să cânte ceva la pian și amândoi am reacționat: <<Uuu>>", au povestiti cei doi în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Pelicula "No Time To Die" este produsă de Michael G. Wilson și Barbara Broccoli  Rami Malek joacă rolul antagonistului, fiind ultimul personaj negativ care-l pune în dificultate pe Daniel Craig.

PUBLICITATE
Comentarii