Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sean Ono Lennon și James McCartney au lansat piesa "Primrose Hill" - AUDIO

Duo-ul de compozitori Lennon-McCartney, adică Sean Ono Lennon și James McCartney, fiii lui John Lennon și Paul McCartney de la The Beatles, au dezvăluit o nouă melodie, numită "Primrose Hill". Este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Sean Ono Lennon și James McCartney
Sean Ono Lennon și James McCartney │ FOTO: James McCartney www.facebook.com

"Primrose Hill", lansat ca single de McCartney, marchează prima colaborare cu bunul său prieten, Sean Lennon. Cel din urmă a ajutat la compunerea și scrierea melodiei.

"Am avut o viziune cu mine, copil, în Scoția, într-o zi minunată de vară. Eliberându-mă, mi-am văzut dragostea și salvatorul adevărat cu ochiul minții. <<Primrose Hill>> este despre a pune lucrurile în mișcare și de a găsi această persoană.

"Primrose Hill" este a doua melodie nouă lansată de McCartney din 2016. În februarie, el a prezentat un single de revenire numit "Beautiful".

Cât despre Sean Ono Lennon, acesta a lansat recent albumul solo, "Asterisms". De asemenea, a primit un premiu Oscar pentru "Cel mai bun scurtmetraj animat", în calitate de producător executiv pentru "War Is Over!", care a fost inspirat de muzica părinților săi.

AUDIO: Primrose Hill

Trending