Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Billy Joel va cânta la Premiile Grammy 2024

Billy Joel se numără printre artiștii care vor susține recitaluri pe scena de la Premiile Grammy 2024. Gala de decernare va avea loc pe 4 februarie, la Arena Crypto din Los Angeles.

Publicat

pe

Billy Joel live în 2014
Billy Joel live în 2014 │ FOTO: captură YouTube / Billy Joel www.youtube.com

Joel este cel de-al șaptelea interpret confirmat și primul care nu este nominalizat la ediția din acest an a Premiilor Grammy 2024. Ceilalți artiști care au pregătit momente muzicale pe scena galei de decernare sunt Dua Lipa, Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Travis Scott, Luke Combs și Burna Boy.

Billy Joel a fost confirmat ca interpret la doar câteva zile după ce a anunțat lansarea piesei "Turn the Lights Back On", primul său single nou în 17 ani. Joel a scris melodia împreună cu producătorul Freddy Wexler, Wayne Hector și Arthur Bacon.

Artistul este, totuși, un câștigător a cinci Premii Grammy. Deține trei dintre cele mai importante trofee ale galei: "Albumul anului" pentru "52nd Street", "Înregistrarea anului" și "Cântecului anului" pentru "Just the Way You Are". Muzicianul a primit, de asemenea, și un premiu Grammy Legend în 1991.

Cele mai importante nominalizări la premiile Grammy din acest an le revin lui Billie Eilish și Oliviei Rodrigo, cu șase nominalizări fiecare, în timp ce SZA deține recordul cu un total de nouă nominalizări. După SZA, la egalitate cu șapte nominalizări fiecare, sunt Victoria Monét, Phoebe Bridgers și inginerul de mixaj Șerban Ghenea.

Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy va fi difuzată în direct pe CBS Television Network și transmise live și la cerere pe Paramount+, în intervalul 03:00 - 06:30, ora României.

Comentează

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending