Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Imagine Dragons

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Imagine Dragons cântau în Provo Utah (SUA) încă din 2008. Albumul de debut al trupei, ”Night Visions”, a apărut însă pe piață mult mai târziu, în septembrie 2012. Piesa care a spart gheața și a propulsat trupa în fruntea clasamentelor a fost „It’s time”, melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului ”The Perks of Being a Wallflower”. Au urmat apoi și alte hituri, precum ”Radioactive” și ”Demons”. Cel de-al doilea album al formației indie rock se numește „Smoke + Mirrors” și include single-urile ”I Bet My Life” și ”Gold”. Discul se îndepărtează ca sound de materialul de debut, vocalistul Dan Reynolds indicând influențe rock mai accentuate. Imagine Dragons are în palmares un premiu Grammy pentru Best Rock Performance, primit în 2014 pentru piesa ”Radioactive”, 5 premii Billboard și un World Music Award.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Imagine Dragons pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Birds (Animated Video)

Videoclip Imagine Dragons Birds Animated Video

Imagine Dragons readuce în actualitate single-ul "Birds" prin lansarea unui videoclip animat. Este o poveste despre metamorfoză şi dorinţa de a zbura, de această dată spusă în viziunea unei mame şi a unei fiice. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Bad Liar

Videoclip Imagine Dragons Bad Liar

Imagine Dragons continuă să crească popularitatea hitului "Bad Liar", de această dată prin lansarea videoclipului oficial. O poveste de liceu cu coregrafii de balet, această creaţie artistică poate fi admirată în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Zero (From "Ralph Breaks The Internet")

Videoclip Imagine Dragons Zero

Imagine Dragons îşi continuă asocierile cu lumea jocurilor video prin lansarea piesei şi clipului "Zero". Acest single este inclus pe coloana sonoră a animaţiei "Ralph Breaks the Internet". Vă invităm să îi vizionaţi clipul psihedelic în articol.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Natural

Videoclip Imagine Dragons Natural

Imagine Dragons a reintrat în topurile din SUA pe locul întâi, după lansarea videoclipului piesei "Natural". Clipul este unul cu accente de thriller şi horror, care l-ar face pe Stephen King mândru prin atmosferă. Vă invităm să vizionaţi noul clip în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Next To Me

Imagine Dragons - Next To Me

”Next To Me” deschide pentru Imagine Dragons un nou capitol. Trupa abordează pentru prima oară tematica iubirii, noul single beneficiind de un videoclip de tip scurtmetraj în care ne sunt prezentate efectele dramatice ale disfuncționalității unei relații.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Whatever It Takes

Imagine Dragons - Whatever It Takes

După un videoclip filmat la 360 de grade, Imagine Dragons lansează un nou video pentru piesa ”Whatever It Takes”. De această dată, formația alunecă spre zona SF, colaborând pe partea de regie cu Matt Eastin și Aaron Hymes.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Thunder

Imagine Dragons - Thunder

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single "Thunder". Vizualul este regizat de Joseph Kahn, cunoscut pentru colaborările cu U2, Lady Gaga, Eminem, Janet Jackson și multe alte nume cu greutate din industria muzicală.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Believer

Imagine Dragons - Believer

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single ”Believer”. Vizualul este regizat de Matt Eastin.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Shots (360°)

Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons a lansat un nou videoclip de promovare a piesei ”Shots”. După clipul lansat în februarie 2015, formația revine cu o nouă versiune, filmată la 360°.

Videoclip nou:
Imagine Dragons, Lil Wayne, Wiz Khalifa - Sucker for Pain (soundtrack Suicide Squad)

Sucker for Pain - Suicide Squad

"Sucker for Pain" este noul single extras de pe albumul cu soundtrack-uri al filmului "Suicide Squad". Melodia este interpretată de Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign și X Ambassadors.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Shots”. Vizualul este regizat de Robert Hales și inspirat de lucrările pictorului suprarealist Tim Cantor.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - Gold

Imagine Dragons - Gold

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single "Gold". Piesa produsă de Alex Da Kid este extrasă de pe albumul "Smoke + Mirrors", pentru clip formația colaborând cu regizorul Isaac Halasima.

Videoclip nou:
Imagine Dragons - I Bet My Life

Imagine Dragons - I Bet My Life

Imagine Dragons a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album al formației, “Smoke + Mirrors”. Piesa promovată se numește "I Bet My Life", iar pentru clip formația a colaborat cu regizorul Jodeb și actorul Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2, Chronicle).

CLOSE
CLOSE