Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - I Don’t Like Myself

Imagine Dragons a lansat piesa "I Don't Like Myself", extrasă de pe albumul "Mercury Acts 1 & 2". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, Imagine Dragons a lansat un videoclip muzical pentru piesa "I Don’t Like Myself". Melodia are un mesaj puternic ce ne îndeamnă să avem mai multă încredere în noi, să ne oferim iubire, înțelege și acceptare.

Odată cu această lansare, Imagine Dragons prezintă și o colaborare cu organizația Crisis Text Line, ce oferă sprijin gratuit, bazat pe mesaje, pentru sănătate mintală și intervenții de criză. Serviciile organizației sunt disponibile 24 de ore pe zi, în fiecare zi, în SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Puerto Rico.

"I Don't Like Myself" este extrasă de pe materialul "Mercury Acts 1 & 2". Include 32 de piese şi este o epopee care explorează trăirile din timpul pandemiei şi tragediile personale ale artiştilor din trupă.

Cu 60 de milioane de albume și 55 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 108 miliarde de stream-uri combinat, Imagine Dragons este una dintre cele mai apreciate formații americane. Trupa are la activ numeroase piese ce au obținut poziții fruntașe în topurile muzicale, ca "Believer", "Thunder", "Radioactive", "Whatever It Takes" sau "Natural". Activitatea de până acum i-a adus trupei Imagine Dragons recunoașterea internațională și numeroase nominalizări și premii de specialitate.

Comentarii