Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - I Don’t Like Myself

Imagine Dragons a lansat piesa "I Don't Like Myself", extrasă de pe albumul "Mercury Acts 1 & 2". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, Imagine Dragons a lansat un videoclip muzical pentru piesa "I Don’t Like Myself". Melodia are un mesaj puternic ce ne îndeamnă să avem mai multă încredere în noi, să ne oferim iubire, înțelege și acceptare.

Odată cu această lansare, Imagine Dragons prezintă și o colaborare cu organizația Crisis Text Line, ce oferă sprijin gratuit, bazat pe mesaje, pentru sănătate mintală și intervenții de criză. Serviciile organizației sunt disponibile 24 de ore pe zi, în fiecare zi, în SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Puerto Rico.

"I Don't Like Myself" este extrasă de pe materialul "Mercury Acts 1 & 2". Include 32 de piese şi este o epopee care explorează trăirile din timpul pandemiei şi tragediile personale ale artiştilor din trupă.

Cu 60 de milioane de albume și 55 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 108 miliarde de stream-uri combinat, Imagine Dragons este una dintre cele mai apreciate formații americane. Trupa are la activ numeroase piese ce au obținut poziții fruntașe în topurile muzicale, ca "Believer", "Thunder", "Radioactive", "Whatever It Takes" sau "Natural". Activitatea de până acum i-a adus trupei Imagine Dragons recunoașterea internațională și numeroase nominalizări și premii de specialitate.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi

În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile în perioada 3-6 august 2023, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Organizatorii au anunțat programul evenimentului și vânzarea biletelor pentru o zi de festival. Detalii în articol.

Publicat

pe

J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022
J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022 │ FOTO: UNTOLD

Program Mainstage UNTOLD 2023:

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons urcă pe scena principală UNTOLD. Lineup-ul este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din programul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Program Scena Galaxy la UNTOLD 2023:

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

Citește în continuare