Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - White Christmas

Imagine Dragons a realizat un cover haios al clasicului colind "White Christmas" ce l-ar face să zâmbească până și pe Grinch. În videoclip, membrii formației cântă și dansează, solistul Dan Reynolds executând mișcările emblematice din "Macarena".

Costumați în spiriduși, cu Dan Reynolds pe post de Moș Crăciun, membrii trupei Imagine Dragons au creat cel mai relaxat videoclip de sărbători, arătându-ne cât de bine te poți distra atunci când nu te iei prea tare în serios. Pentru prima parte, colindul "White Christmas" pare să păstreze linia vocală originală, în cea de-a doua parte, vocalistul Reynolds intrând într-un falsetto neașteptat, dar bine executat.

"Am realizat coverul ăsta pentru plăcerea voastră", a transmis formația.

Aceasta este prima lansare a trupei de la anunțul lui Dan Reynolds din 2019, prin care anunța fanii că va lua o pauză pe termen nelimitat. La momentul respectiv, artistul acuza oboseala din turnee, o problemă de sănătate și dorința de a sta mai mult cu familia. Între timp, această pauză a devenit normalitatea anului 2020, pandemia oprind rotițele întregii industrii muzicale

 

Comentarii