Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Zero (From "Ralph Breaks The Internet")

Imagine Dragons îşi continuă asocierile cu lumea jocurilor video prin lansarea piesei şi clipului "Zero". Acest single este inclus pe coloana sonoră a animaţiei "Ralph Breaks the Internet". Vă invităm să îi vizionaţi clipul psihedelic în articol.

Imagine Dragons câştiga un boost de popularitate atunci când piesa "Believer" devenea imn oficial al consolei Nintendo Switch. Acum intră iar în lumea gamingului cu un track vesel, "Zero". Celebrii nerds şi geeks sunt protagoniştii aici, căpătând brusc abilităţi speciale. Acţiunea se petrece la o sală de jocuri, un arcade room clasic pentru filmele americane.

Ar fi fost ca acasă în pelicula "Ready Player One" a lui Spielberg de la începutul anului. Versurile ne spun "cum este să fii un zero", un aparent pierzător al societăţii, dar apoi să te metamorfozezi în erou. Aceasta a fost povestea primei animaţii "Wreck It Ralph", iar acelaşi Ralph revine în partea a doua pentru a fi iarăşi eroul lumii jocurilor video. Primul film este considerat iconic pentru pasionaţii de jocuri arcade. Filmul cel nou debutează digital pe 16 noiembrie.

În noua peliculă trecem la epoca Internetului, a jocurilor moderne, axate pe multiplayer, dar ceva nostalgie arcade tot se strecoară, fie şi doar la nivel vizual sau acustic. În noul videoclip apare solistul Imagine Dragons Dan Reynolds, care se pierde într-un labirint, ca un soi de Pac-Man uman. Chitaristul Wayne Sermon primeşte un avatar numit "Orpheus" într-un joc video. De regia acestui clip s-a ocupat Dave Meyers, cunoscut pentru colaborări cu Ariana Grande, Kendrick Lamar şi recent şi cu Drake şi Travis Scott pe "Sicko Mode".

Pe lângă includerea pe coloana sonoră a animaţiei Disney, "Zero" se regăseşte şi pe viitorul album Imagine Dragons, "Origins". Acesta debutează pe 9 noiembrie şi a fost deja promovat prin lansarea single-ului "Natural", care a ajuns pe primul loc în topuri după debut. Piesa a petrecut 8 săptămâni pe locul întâi în Alternative Radio.

"Origins" este gândit că un album înfrăţit cu ultimul disc al rockerilor din Vegas, "Evolve". Explorează noi teritorii, dar se apropie şi de rădăcinile muzicienilor. Ultimul album a bifat o nominalizat la Grammy pentru "Best Pop Vocal Album" şi a generat 3 mega hituri: "Believer", "Thunder" (cu propria nominalizare) şi "Whatever It Takes".

Comentarii