Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Eyes Closed (feat. J Balvin)

Imagines Dragons le oferă ascultătorilor o nouă variantă a piesei "Eyes Closed", ce îl are ca invitat special pe J Balvin. Melodia este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

Imagine Dragons și J Balvin par o echipă atipică, dar își surprind plăcut fanii cu lansarea remix-ului "Eyes Closed". Piesa originală incapsulează sound-ul binecunoscut al trupei americane, dar adaugă elemente de dubstep şi ceva influenţe hip-hop.

Acum, Imagine Dragons oferă o nouă perspectivă muzicală alături de J Balvin. Artistul columbian de reggaeton își lasă amprenta muzicală, cu un flow de rap în spaniolă. Versurile melodiei vorbesc despre curaj, perseverență și puterea de a te ridica și a merge mai departe, iar proaspăta colaborare accentuează acest mesaj.

Imagine Dragons înseamnă 16 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii și un fanbase uriaș în fiecare colț de lume.

J Balvin s-a bucurat de un adevărat succes în ultimii ani. În 2015, a câștigat 3 trofee Billboard Latin Music Awards, iar în 2016, a devenit primul artist latino recompensat cu Discul de Diamant. Un an mai târziu, videoclipul single-ului "Mi gente" a depășit 3 miliarde de vizualizări pe YouYube și s-a clasat pe primul loc în topul Spotify Global. În 2018, a lansat, alături de Cardi B și Bad Bunny, single-ul "I Like It", care l-a propulsat pe locul 1 în Billboard Hot 100, pentru ca în 2020, albumul "Oasis", lansat în colaborare cu Bad Bunny, să fie nominalizat la 3 categorii Grammy.

Comentarii