Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Next To Me

”Next To Me” deschide pentru Imagine Dragons un nou capitol. Trupa abordează pentru prima oară tematica iubirii, noul single beneficiind de un videoclip de tip scurtmetraj în care ne sunt prezentate efectele dramatice ale disfuncționalității unei relații.

”Nu e în firea mea să scriu piese de iubire. Am început să compun când aveam vreo 13 ani și asta a fost, pentru mine, o formă de a evada, de a mă rupe de școală, de a scăpa de depresie, de a nu mă mai simți pierdut, nu a fost niciodată ceva romantic la mijloc. Așa că, pentru mine, este pentru prima oară când explorez în mintea mea romantismul, atât din punct de vedere muzical, cât și sonic”, a detaliat solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Artistul a explicat că oricine se poate raporta la mesajul piesei ”Next To Me”, și anume la ”sentimentul pe care îl ai atunci când simți că ești cel care dezamăgește într-o relație, valoarea adevărată a relației fiind dată de ceea ce se întâmplă mai departe”. 

Acest mesaj este accentuat prin intermediul unui videoclip cu scenariu de film. În scurtmetrajul dramatic de aproape 12 minute, Dan Reynolds joacă rolul principal, interpretarea sa fiind una impresionantă.

Piesa ”Next To Me” este extrasă de pe albumul ”Evolve”, lansat în iunie 2017. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums(Billboard) și pe poziția a doua în topul general Billboard 200. De pe acest album au fost promovate anterior single-urile ”Thunder” și ”Believer”.

Solistul Imagine Dragons a fost distins în 2014 cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Comentarii