Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Imagine Dragons - Bad Liar

Imagine Dragons continuă să crească popularitatea hitului "Bad Liar", de această dată prin lansarea videoclipului oficial. O poveste de liceu cu coregrafii de balet, această creaţie artistică poate fi admirată în cadrul articolului.

"Bad Liar" este o piesă înălţătoare, care a debutat pe final de an 2018. La începutul lui 2019 Imagine Dragons ne-a propus un videoclip cu versuri cu tematică nautică pentru acest release. Videoclipul oficial este hipnotizant şi începe cu 2 elevi care se întâlnesc pe holurile unui liceu părăsit, în miez de noapte. Imaginile cu cei doi sunt intercalate cu muzicienii cântând în curtea liceului.

Fata dansează cu multă pasiune, lângă băiatul care pare îngheţat în timp şi fără viaţă. De pe coridorul liceului cei doi ajung în sala de festivităţi, iar domnişoara îşi schimbă dansul, trecând la piruete. Băiatul rămâne suspendat şi oricât s-ar feri Imagine Dragons să o arate, pare să fie vorba despre o situaţie tragică precum în serialul Netflix "13 Reasons Why". În cel mai bun caz este doar o vrajă care îl ţine suspendat pe tânăr.

În secţiunea de vocaliză blândă a piesei băiatul începe să plutească aproape de muza sa şi sfidează gravitaţia în noi poziţii. Videoclipul a fost regizat de Ryan Reichenfeld şi filmat în Las Vegas. Protagonista este Autumn Miller, dansatoare profesionistă, iar de coregrafie s-a ocupat Marissa Osato. Filmările au avut loc la liceul Green Valley High. Acest track este extras de pe albumul "Origins", nominalizat la Premiile Grammy.

Acesta este al cincilea single de pe LP, precedat de melodii precum "Machine" sau "Zero". Această din urmă piesă a ajuns pe coloana sonoră a animaţiei "Ralph Breaks the Internet". Imagine Dragons aniversează în 2019 10 ani de când au dat prima lovitură din carieră. Muzicienii au fost chemaţi să ia locul trupei Train în cadrul Bite of Las Vegas 2009 şi publicul a început să afle de trupă.

Au urmat câteva single-uri şi albumul de debut, "Night Visions" în 2012. Al doilea LP este "Smoke + Mirrors", iar el sosea în 2015, ajungând pe locul întâi în topurile din SUA, Canada şi UK. "Evolve" este discul 3, lansat în 2017 şi urmat imediat de "Origins" în 2018. Formaţia are la activ 3 premii American Music Awards, 9 premii Billboard, un Grammy, un MTV Video Music Award şi un World Music Award.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Videoclipuri cu Imagine Dragons
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE