Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Monday

Imagine Dragons ne face ziua de luni mai frumoasă cu o piesă plină de optimism. "Monday" poate fi ziua în care ne bucurăm de un nou început, vocalistul Dan Reynolds oferindu-ne în videoclipul melodiei o multitudine de motive să zâmbim.

Cine a spus că ziua de luni trebuie să fie o povară? Membrii trupei Imagine Dragons și-au propus să înlăture starea de disconfort dată de ziua de luni și au compus o piesă cu vibe pozitiv, menită să ne încarce bateriile și să ne ajute să vedem partea bună a lucrurilor. Videoclipul regizat de Matt Eastin aduce un plus de jovialitate versurilor piesei, vocalistul Dan Reynolds fiind deopotrivă de sexy și haios, spre încântarea publicului feminin. Melodia nu duce lipsă nici de solo de chitară, chiar dacă sound-ul alunecă mai mult spre pop.

"Monday" se regăsește pe albumul "Mercury - Act 1". Pentru acest material, trupa a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin, rezultatul fiind un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul "mercurial".

"Mercury-Act 1" a fost lansat pe 3 septembrie și include piesele "Follow You" și "Cutthroat". Discul a debutat pe poziți a  doua în topul US Top Rock Albums (Billboard).

Comentarii