Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Eyes Closed

Imagine Dragons a lansat încă o piesă melodioasă care sună ideală pentru reclamele la bere, operatori de telefonie sau festivaluri muzicale. Se numeşte "Eyes Closed" şi primeşte un videoclip cu multiple decoruri complexe.

Cine ascultă prima dată "Eyes Closed" o să remarce un lucru: un bas foarte bombastic, elemente de dubstep şi ceva influenţe hip-hop. "Eyes Closed" e mai fusion decât bucătăria fusion, aş putea spune. Videoclipul este regizat de către Andrew Donoho, care prezintă un solist Dan Reynolds parcă şi mai solid fizic decât îl ţineam minte.

Se strecoară printre labirinturi demne de M.C. Escher şi de Indiana Jones, e aproape strivit de o capcană de piatră şi atinge iluminarea luând contact cu sinele într-un soi de templu în Asia. Multe metafore, acoperite cu un strat puternic de muzică pop cu influenţe rap, EDM şi un pic de rock. Şi la final avem şi explicaţia acestui vis febril: protagonistul nostru a fost implicat într-un accident de maşină.

Solistul Dan Reynolds a spus următoarele despre noul single:

După ce am luat o pauză de la concerte şi am petrecut ceva timp care trebuia recuperat cu familia şi cei dragi, am simţit în sfârşit dorinţa să mă întorc în acele locuri sonice care mi-au adus cea mai multă bucurie. Asta cu o viziune nouă şi mentalitate nouă. Lumea arăta mult mai diferit după ce ai fost într-o trupă timp de mai bine de un deceniu.

Totuşi unele lucruri vor rămâne mereu la fel. E despre a găsi echilibrul ideal între nostalgie şi prospeţime, care îmi aduce cea mai mare bucurie în studio. Ne-am distrat de minune să creăm asta şi sper să vă placă şi vouă.

Ultima piesă nouă de la Imagine Dragons a fost "Children of the Sky", creată pentru jocul video "Starfield", care a debutat în vara lui 2023. Formaţia a făcut senzaţie la UNTOLD 2023, festival care a strâns 115.000 de oameni din peste 100 de târî pentru a le vedea show-ul în ziua de vineri.

Comentarii