Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Wake Up

Imagine Dragons a lansat încă un single de pe noul său album: "Wake Up". Primim şi un videoclip de această dată, unul care îmi aminteşte în mod inevitabil de filmul "Hangover". Poate şi pentru că e filmat în Vegas şi în hoteluri.

"Wake Up" este cel mai nou single de pe noul album al trupei americane, "Loom". Videoclipul îl prezintă pe solistul Dan Reynolds care are o reprezentaţie pe un acoperiş de hotel sau casino. Sau poate ambele, pentru că vorbim despre Las Vegas la urma urmei. "Loom" este succesorul albumului dublu "Mercury" şi a debutat în iunie 2024. A inclus single-ul de succes "Eyes Closed" şi este promovat printr-un turneu american care ia start pe 30 iulie în New Jersey.

Recent Dan Reynolds a vorbit despre o dispută cu solistul System of a Down Serj Tankian. Acesta a fost deranjat de faptul ca Imagine Dragons a ales să cânte în Azerbaijan, stat care a avut un conflict cu Armenia din care se trag membrii SOAD. Reynolds afirmă că nu are regrete cu privire la acel concert, pentru că nu vrea îşi priveze fanii, nevinovaţi cu privire la acţiunile liderilor, de muzică preferată.

Reynolds a trecut prin mult tumult de la a doua parte a LP-ului "Mercury", din 2022. Relaţia sa cu cântăreaţa Aja Volkman s-a încheiat cu un divorţ după 13 ani de căsnicie şi la mijloc sunt şi 4 copii. Toboşarul Daniel Platzman a luat şi el o pauză de la grup, pentru a se axa pe sănătate.

Imagine Dragons este o formație de rock alternativ din Las Vegas, Nevada, formată în 2008. Trupa s-a remarcat rapid în peisajul muzical contemporan datorită stilului său eclectic, care combină elemente de rock, pop și indie, atrăgând o largă audiență internațională.

Primul lor succes notabil a venit cu single-ul "It's Time", care a adus o undă de prospețime în muzică rock alternativă. Cu toate acestea, piesa "Radioactive", de pe albumul lor de debut "Night Visions" (2012), a fost cea care le-a adus recunoașterea globală. Melodia a dominat topurile muzicale și a fost considerată un punct de referință pentru rock-ul modern.

Membrii trupei, Dan Reynolds (vocalist principal), Wayne Sermon (chitarist), Ben McKee (basist) și Daniel Platzman (toboșar), au reușit să creeze o sinergie muzicală deosebită. Versurile lor abordează teme ca auto-descoperire, luptă personală și triumf, rezonând profund cu ascultătorii.

Comentarii