Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Imagine Dragons - Birds (Animated Video)

Imagine Dragons readuce în actualitate single-ul "Birds" prin lansarea unui videoclip animat. Este o poveste despre metamorfoză şi dorinţa de a zbura, de această dată spusă în viziunea unei mame şi a unei fiice. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Melodia "Birds" primea un nou suflu în luna iunie, atunci când Imagine Dragons a lansat o variantă remixată a track-ului, alături de cântăreaţa italiană Elisa. Acum ascultăm originalul pus pe imagini, într-un videoclip care prezintă suferinţa individului diferit. Tânărul personaj cu aripi pe care nu şi le doreşte este persecutat de colegii de şcoală, deşi are un dar special, al zborului.

În ciuda alinărilor mamei, noul Icar nu se poate împăca deloc cu condiţia sa deosebită. Povestea se termină tragic, atunci când într-un zbor-duet copilul îşi pierde mama într-o furtună puternică. Clipul se termină cu o înălţare până aproape de Soare. De această dată nu se concretizează mitul lui Icar, ci reapare figura maternă, metamorfozată în înger auriu.

Single-ul a fost inclus pe varianta Deluxe a albumului "Origins", lansat în noiembrie 2018. Este o melodie produsă de către Joel Little, care a mai colaborat cu trupa la piesa "Whatever It Takes". De pe LP am putut asculta şi single-urile "Natural", "Zero", "Machine" şi mega hitul "Bad Liar". "Zero" avea să ajungă şi pe coloana sonoră a animaţiei Disney "Ralph Breaks the Internet".

Imagine Dragons se pregăteşte de un mega concert în cadrul festivalului Rock în Rio pe 6 octombrie, încheind festivalul. Muzicienii nu sunt străini de reprezentaţii de anvergură, fiind chemaţi să cânte la finala UEFA Champions League 2019, la începutul lunii iunie. Artiştii au făcut un show de zile mari, mult mai bun decât cel de la Super Bowl în State.

Pe 14 iulie a fost ziua solistului Imagine Dragons, Dan Reynolds, copleşit de fani şi apropiaţi cu urări de bine. Artistul a împlinit 32 de ani, petrecând ultimul deceniu în cadrul acestui proiect muzical. Formaţia îşi începea activitatea în 2008 şi este considerată una dintre cele mai mari trupe de indie rock din lume la ora actuală.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Videoclipuri cu Imagine Dragons
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE