Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Crushed

Imagine Dragons a lansat piesa "Crushed" alături de un videoclip emoționant, filmat într-un sat din Ucraina. Te invităm să afli povestea clipului.

Videoclipul piesei "Crushed" îl are ca protagonist pe Sasha, un adolescent de 14 ani din Ucraina. Forțele ruse i-au ocupat satul timp de cinci luni, lăsându-i în ruine casa, școala, întregul cartier. Sasha a supraviețuit bombardamentelor refugiindu-se într-un adăpost subteran.

"Povestea lui Sasha este sfâșietoare și mai sunt mii ca el care au nevoie disperată de ajutor. Chiar și astăzi, familia lui este fără electricitate și alte utilități de bază", a comunicat trupa Imagine Dragons, îndemnând ascultătorii să doneze către U24 - platforma oficială de strângere de fonduri pentru Ucraina.

"Crushed" este extrasă de pe cea de-a doua parte a materialului "Mercury - Acts 1 & 2". Această serie de piese a fost lansată pe 1 iulie 2022.

Imagine Dragons înseamnă peste 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii și un fanbase uriaș în fiecare colț de lume. În luna august a acestui, fanii din România se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD.

Comentarii