Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Sharks

Imagine Dragons a lansat piesa "Sharks", extrasă de pe compilația "Mercury 1 & 2", cu lansare pe 1 iulie. Videoclipul piesei este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Videoclipul pentru "Sharks" a avut premiera pe MTV Live și MTVU, precum și pe panourile publicitare MTV Times Square. Regizat de câștigătorul premiului VMA, Drew Kirsch, videoclipul este plasat în Las Vegas și îi urmărește pe membrii trupei în locuri emblematice din Las Vegas, precum Bellagio, Allegiant Stadium, Shark Reef Aquarium la Mandalay Bay, "O" la Cirque Du Soleil și multe altele.

"Cu videoclipul <<Sharks>>, scopul nostru a fost să ne reprezentăm orașul natal în lumina pe care o merită - un oraș al pasiunii, divertismentului și artei. Mereu treaz și excentric. Întotdeauna o aventură de trăit. Ca a treia generație de cetățean al orașului, iubesc acest oraș și îi datorez succesul nostru. Ne-a susținut întotdeauna. <<Sharks>> aduce un omagiu orașului pe care îl numim acasă - Las Vegas", a declarat Dan Reynods, solistul Imagine Dragons.

Imagine Dragons promovează noua compilație muzicală printr-o serie de lansări. Până acum, "Bones" a adunat peste 121 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar videoclipul muzical care o însoțește a obținut peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a intrat, de asemenea, în Billboard Hot 100. Hit-ul "Enemy" a strâns peste 1,6 miliarde de stream-uri pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). "Enemy", care a fost inclus in serialul animat "Arcane" al Riot Games, a ajuns pe locul 1 la Alternative Radio și pe locul 1 la Top 40 Radio.

Cu 60 de milioane de albume și 55 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 108 miliarde de stream-uri combinat, Imagine Dragons este una dintre cele mai apreciate formații americane. Trupa are la activ numeroase piese ce au obținut poziții fruntașe în topurile muzicale, ca "Believer", "Thunder", "Radioactive", "Whatever It Takes" sau "Natural". Activitatea de până acum i-a adus trupei Imagine Dragons recunoașterea internațională și numeroase nominalizări și premii de specialitate.

Comentarii