Urmărește-ne în Social Media

Imagine Dragons - Sharks

Imagine Dragons a lansat piesa "Sharks", extrasă de pe compilația "Mercury 1 & 2", cu lansare pe 1 iulie. Videoclipul piesei este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Videoclipul pentru "Sharks" a avut premiera pe MTV Live și MTVU, precum și pe panourile publicitare MTV Times Square. Regizat de câștigătorul premiului VMA, Drew Kirsch, videoclipul este plasat în Las Vegas și îi urmărește pe membrii trupei în locuri emblematice din Las Vegas, precum Bellagio, Allegiant Stadium, Shark Reef Aquarium la Mandalay Bay, "O" la Cirque Du Soleil și multe altele.

"Cu videoclipul <<Sharks>>, scopul nostru a fost să ne reprezentăm orașul natal în lumina pe care o merită - un oraș al pasiunii, divertismentului și artei. Mereu treaz și excentric. Întotdeauna o aventură de trăit. Ca a treia generație de cetățean al orașului, iubesc acest oraș și îi datorez succesul nostru. Ne-a susținut întotdeauna. <<Sharks>> aduce un omagiu orașului pe care îl numim acasă - Las Vegas", a declarat Dan Reynods, solistul Imagine Dragons.

Imagine Dragons promovează noua compilație muzicală printr-o serie de lansări. Până acum, "Bones" a adunat peste 121 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar videoclipul muzical care o însoțește a obținut peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a intrat, de asemenea, în Billboard Hot 100. Hit-ul "Enemy" a strâns peste 1,6 miliarde de stream-uri pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). "Enemy", care a fost inclus in serialul animat "Arcane" al Riot Games, a ajuns pe locul 1 la Alternative Radio și pe locul 1 la Top 40 Radio.

Cu 60 de milioane de albume și 55 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 108 miliarde de stream-uri combinat, Imagine Dragons este una dintre cele mai apreciate formații americane. Trupa are la activ numeroase piese ce au obținut poziții fruntașe în topurile muzicale, ca "Believer", "Thunder", "Radioactive", "Whatever It Takes" sau "Natural". Activitatea de până acum i-a adus trupei Imagine Dragons recunoașterea internațională și numeroase nominalizări și premii de specialitate.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi

În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile în perioada 3-6 august 2023, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Organizatorii au anunțat programul evenimentului și vânzarea biletelor pentru o zi de festival. Detalii în articol.

Publicat

pe

J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022
J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022 │ FOTO: UNTOLD

Program Mainstage UNTOLD 2023:

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons urcă pe scena principală UNTOLD. Lineup-ul este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din programul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Program Scena Galaxy la UNTOLD 2023:

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

Citește în continuare