Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Coldplay

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Coldplay Coldplay este o trupă britanică de rock alternativ și pop rock înființată în 1996 de Chris Martin (voce, pian) și Jonny Buckland (chitară). Ulterior, s-au alăturat trupei și Guy Berryman (bas) și Will Champion (toboșar, backing vocal). Formația a atins succesul comercial în anul 2000, când albumul de debut ”Parachutes” a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK, aducând trupei și primul premiu Grammy, în categoria Best Alternative Music Album. A urmat LP-ul ”A Rush of Blood to the Head”, ce a inclus hiturile ”In My Place”, ”The Scientist” și ”Clocks”, cel de-al 3-lea disc, ”X&Y”, devenind cel mai bine vândut album din 2005, la nivel internațional. La fel de bine primit a fost și cel de-al 4-lea album, ”Viva la Vida or Death and All His Friends”, materialul aducând trupei Coldplay încă 3 premii Grammy. În cei peste 20 de ani de carieră, Coldplay a primit 107 premii din 252 de nominalizări, inclusiv 7 premii Grammy și 9 Brit Awards. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial, intrând în topul celor mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. CONCERTE COLDPLAY ÎN ROMÂNIA Coldplay nu a concertat niciodată în România, deși multe dintre turneele lor au inclus concerte în Europa. 2019 ar putea fi anul premierei.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Coldplay pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Coldplay - Cry Cry Cry

Videoclip Coldplay Cry Cry Cry

Coldplay nu putea lipsi din playlistul îndrăgostiţilor, iar trupa a lansat un videoclip pentru piesa "Cry Cry Cry" fix pe 14 februarie. Chris Martin şi-a convins iubita, pe Dakota Johnson să regizeze acest material vizual. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Videoclip nou:
Coldplay - Everyday Life

Videoclip Coldplay Everyday Life

Coldplay a lansat videoclipul piesei titulare de pe noul său album, "Everyday Life". Este mai degrabă un scurt film plin de simboluri culturale, etnii şi o veritabilă privire înspre o parte a lumii pe care prea puţini o cunosc. Poţi urmări şi asculta creaţia artistică în articol.

Videoclip nou:
Coldplay - Daddy

Videoclip Coldplay Daddy

Coldplay a lansat un nou single intitulat "Daddy", o piesă sensibilă cu un pian memorabil. Track-ul primeşte un videoclip cu animaţie pe bază de păpuşi, care prezintă o poveste similară cu "Life of Pi", doar că fără un tigru companion. Urmăreşte noul clip în articol.

Videoclip nou:
Coldplay - Orphans

Coldplay - Orphans

Coldplay ne invită în universul noului album "Everyday Life" lansand videoclipul piesei "Orphans". Vizualul ni-i prezintă pe membrii formației în studio și ulterior colindând lumea și cântând noul lor single.

Videoclip nou:
Coldplay - Amazing Day

Coldplay

Coldplay a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Amazing Day”. Vizualul este un montaj de înregistrări video primite de trupă de la fani din toate colțurile lumii.

Videoclip nou:
Coldplay - Everglow

Coldplay - Everglow

Coldplay a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Everglow”. Vizualul ni-l prezintă pe solistul trupei, Chris Martin, interpretând melodia la voce și pian.

Videoclip nou:
Coldplay - A Head Full Of Dreams

Coldplay - A Head Full of Dreams

Coldplay a lansat videoclipul piesei ”A Head Full Of Dreams”. Melodia este extrasă de pe albumul cu același nume.

Videoclip nou:
Coldplay - Up&Up

Coldplay - Up&Up

Coldplay a lansat videoclipul noului single Up&Up. Vizualul este regizat de Vania Heymann și Gal Muggia.

Videoclip nou:
Coldplay - Hymn For The Weekend

Coldplay - Hymn For The Weekend

Coldplay a lansat videoclipul noului single "Hymn For The Weekend", înregistrat în colaborare cu Beyonce. Vizualul a fost filmat în Mumbai, India, regia fiind semnată de Ben Mor.

Videoclip nou:
Coldplay - Birds

Coldplay - Birds

Coldplay începe anul 2016 cu un videoclip, ce promovează piesa ”Birds”. Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul „A Head Full Of Dreams”, lansat în decembrie 2015.

Videoclip nou:
Coldplay - Adventure Of A Lifetime

Coldplay - Adventure Of A Life Time

Membrii trupei Coldplay sunt cimpanzei în noul videoclip al single-ului ”Adventure Of A Lifetime”. Pentru realizarea animației de tip 3D, trupa a colaborat cu experții de la Mathematic și Imaginarium, pe partea de regie lucrând cu Mat Whitecross.

Videoclip nou:
Coldplay - Ink

Coldplay - Ink

Coldplay a lansat un videoclip animat interactiv pentru noul single "Ink". Cei care vizualizează clipul pot influența în timp real cursul poveștii relatate, aplicația încorporând 300 de variații ale firului epic central.

Videoclip nou:
Coldplay - All Your Friends

Coldplay - All Your Friends

Coldplay a lansat un videoclip în memoria tuturor celor care au luptat în Primul Război Mondial. Piesa pe fundalul căreia sunt derulate secvențe de arhivă din război se numește ”All Your Friends” și este extrasă de pe varianta deluxe a albumului ”Ghost Stories”.

Videoclip nou:
Coldplay - True Love

Coldplay - True Love

Coldplay a lansat un videoclip motivațional pentru noul single "True Love". Piesa extrasă de pe albumul “Ghost Stories“ joacă rol de coloană sonoră pentru o poveste despre perseverență și iubire. "Anything is possible" (Nimic nu este imposibil) este mesajul transmis de formație printr-un clip sugestiv, în regia lui Jonas Åkerlund.

CLOSE
CLOSE