Urmărește-ne în Social Media

Coldplay - Everyday Life

Coldplay a lansat videoclipul piesei titulare de pe noul său album, "Everyday Life". Este mai degrabă un scurt film plin de simboluri culturale, etnii şi o veritabilă privire înspre o parte a lumii pe care prea puţini o cunosc. Poţi urmări şi asculta creaţia artistică în articol.

Coldplay a lansat albumul "Everyday Life" la final de noiembrie, împărţindu-l în două segmente. Una a corespuns cu răsăritul şi alta cu apusul, exact momentele zilei când trupa a ţinut concerte în Iordania pentru a promova noul LP. Chris Martin cântă pe noul single despre lumea pe care o dorim pentru copiii noştri, dar şi despre tot ceea ce avem în comun. "Toţi suferă, toţi plâng, toţi mint şi se îndoiesc".

Videoclipul cel nou a fost regizat de către Karena Evans şi a fost filmat în Africa de Sud, Maroc şi Ucraina. Regizoarea de 23 de ani a început să construiască un CV impresionant, ocupându-se şi de track-urile lui Drake "Nice for What", "God's Plan" şi "In My Feelings". Pe lângă imaginile cu persoanele reprezentative pentru cultura fiecărui loc vizitat, vedem şi cadre cu artiştii din Coldplay cântând în cele mai fascinante unghere ale Terrei.

Clipul a avut premiera pe postul TV sud african Soweto TV şi ulterior a ajuns pe YouTube. În intro vedem dansatori de pe tot globul şi descoperim că în limbajul african Xhosa cuvântul "Ubuntu" înseamnă "umanitate" şi nevoia de o altă persoană. Coldplay are o abordare inedită pentru promovarea noului său disc, Chris Martin anunţând că nu va pleca în turneu până nu îşi dă seama cum poate duce spre zero emisiile de carbon generate de activitatea sa.

De pe noul disc Coldplay a mai lansat şi single-ul "Daddy", poate cea mai apreciată melodie de pe material, amintită chiar de multiple celebrităţi în podcasturi. Am putut asculta şi "Orphans" şi "Arabesque" la final de lună octombrie. Piesele noi abordează teme grele, precum războiul, dragostea, credinţa, prietenia, schimbările climatice şi brutalitatea poliţiei. Albumul dublu "Everyday Life" a debutat pe 22 noiembrie şi a primit o sumedenie de teasere misterioase pe tot globul. Postere alb-negru, scrisori trimise fanilor şi anunţuri în ziar au fost folosite.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2