Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Coldplay - Everglow

Coldplay a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Everglow”. Vizualul ni-l prezintă pe solistul trupei, Chris Martin, interpretând melodia la voce și pian.

Coldplay încheie anul 2016 cu o piesă sensibilă, intitulată "Everglow". Melodia este promovată cu un videoclip alb-negru, ce conține un fragment dintr-un discurs susținut de Muhammad Ali în 1977. Vizualul este regizat de Ben Mor.

La momentul lansării piesei ”Everglow”, în noiembrie 2015, solistul Chris Martin a dezvăluit povestea din spatele piesei. Ideea melodiei a pornit, se pare, de la cuvântul ”everglow”.

”Am fost pe plajă cu un surfer și a vorbit exact așa cum ți-ai imagina că vorbește un surfer. Majoritatea oamenilor vorbesc foarte normal, indiferent de profesie. Surferul ăsta, în schimb, vorbea diferit. (...) Și mi-a spus (pe un ton răgușit): <<Tipule, făceam ceva zilele trecute și dintr-o dată am simțit cum mă cuprinde un sentiment de "everglow">>. Și atunci mi-am spus: <<Ce cuvânt incredibil!>>. Imediat am scris piesa. Pentru mine, ea vorbește despre cineva drag, o anume situație sau o relație care s-a încheiat. Mă gândeam că după un eveniment trist, în urmă rămâne "everglow" (o lumină care continuă să pâlpâie)”, a detaliat Chris Martin.

Solistul Coldplay a dezvăluit, de asemenea, că fosta soție, Gwyneth Paltrow, a scris două dintre versurile piesei ”Everglow”:  How come things move on / How come cars don’t slow„, (Cum se face că viața merge înainte / Cum de mașinile nu încetinesc). Deși fragmentul este destul de succint, e ușor de intuit că aceste versuri fac referire la relația dintre cei doi și la felul în care viața își continuă ritmul accelerat în ciuda experiențelor trăite la nivel sentimental.

Piesa ”Everglow” se regăsește pe discul „A Head Full Of Dreams”, cel de-al 7-lea material discografic al trupei Coldplay. Albumul a fost lansat pe 4 decembrie 2015.

Citește mai multe despre Coldplay
Videoclipuri cu Coldplay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE