Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Coldplay - Up&Up

Coldplay a lansat videoclipul noului single Up&Up. Vizualul este regizat de Vania Heymann și Gal Muggia.

După succesul piesei lansate anterior, ”Hymn For The Weekend” feat. Beyonce, Coldplay continuă promovarea albumului „A Head Full Of Dreams” printr-un videoclip inedit, realizat pentru melodia ”Up&Up”. Vizualul a fost filmat în Mexic în luna aprilie, fiind regizat de Vania Heymann și Gal Muggia.

Discul „A Head Full Of Dreams”, lansat în decembrie 2015, este o continuare a albumului ”Ghost Stories”, compus din piese ce explorau iubirea și fragilitatea. Prin acest album, Coldplay transmite emoții pe un ton optimist, ce dau senzația unui nou început.

„A Head Full Of Dreams” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK și pe poziția a doua în clasamentul US Billboard 200. Materialul a fost înregistrat în Malibu, LA și Londra, fiind produs de duo-ul norvegian Stargate și vechiul prieten și colaborator al trupei, Rik Simpson. Discul include colaborări surprinzătoare cu Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo și Merry Clayton.

Coldplay - ”A Head Full Of Dreams” (copertă album)

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea, penultimul disc, “Mylo Xyloto”, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare.

Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

Citește mai multe despre Coldplay
Videoclipuri cu Coldplay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE