Urmărește-ne în Social Media

Coldplay - Biutyful

Coldplay cântă alături de trupa de păpuși Weirdos în noul videoclip ”Biutyful”. Weirdos sunt de curând semnați la Atlantic Records și acompaniază formația Coldplay în turneul Music of the Spheres.

Regizat de Mat Whitecross, clipul piesei "Biutyful" ne prezintă trupa de păpuși Weirdos încercând și eșuând să-și facă o carieră în muzică într-o lume dominată de oameni. În final, păpușile reușesc să-și găsească semenii și să ajungă cea mai populară trupă din lume, demonstrând că și ciudații pot fi frumoși. O metaforă ce transmite o doză de optimism tuturor celor care nu se încadrează în tipare, clipul urmează linia lansărilor cu mesaj tipice Coldplay.

Piesa "Biutyful" se regăsește pe cel mai recent album al trupei Coldplay, "Music of the Spheres". LP-ul a fost lansat pe 15 octombrie și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK și în US Top Rock Albums (Billboard). Formația se află în prezent în turneu.

Tracklist "Music of the Spheres":

01. [Ringed Planet Emoji]
02. Higher Power
03. Humankind
04. ✨
05. Let Somebody Go
06. ❤️
07. People of the Pride
08. Biutyful
09. 🌎
10. My Universe
11. ♾
12. Coloratura

Anteriorul album Coldplay a fost unul atipic. Apărut în 2019, înainte de pandemie, "Everyday Life" a fost promovat, în mare parte, online, trupa nedorind să susțină concerte. 

"Nu mergem în turneu și nu prea vorbim despre album, așa cum ar fi normal să o facem. Simt că acest album trebuie pur și simplu lansat și lăsat în mâinile publicului. Pentru că multe dintre piese au venit dintr-un loc pe care nu-l înțeleg, dar și din alte motive, el nu este făcut pentru a susține un turneu, încă. Punem pe pauză planurile de turneu până reușim să găsim soluții pentru problemele de mediu (încălzirea globală)", declara Chris Martin în 2019.

PUBLICITATE
Comentarii