Urmărește-ne în Social Media

Coldplay X Selena Gomez - Let Somebody Go

Coldplay şi Selena Gomez au lansat poate cea mai mare colaborare a începutului de an, reunind două forţe ale muzicii mainstream pop, pop-rock. Artiştii au creat piesa "Let Somebody Go", alături de un videoclip trist, ce aminteşte pe alocuri de "Inception".

Chris Martin, solistul Coldplay şi Selena Gomez se privesc din realităţi oglindite şi nu se pot atinge decât în imaginaţie. Clipul este unul alb/negru, cu unghiuri artistice, abstracte, dar şi fimari de aproape cu chipurile artiştilor, pentru a le evidenţia emoţia. Sună a melodie care se aude pe genericul unui film romantic sau care ilustrează momentele triste din cadrul unui serial cu tematică medicală, în care un pacient a părăsit această lume.

Versurile sunt despre acceptarea faptului că o relaţie s-a terminat şi e momentul să o laşi pe cealaltă persoană să îşi vadă de viaţă. Ele sunt construite pe baza zicalei "When you love somebody, you've got to let them go". Cei doi protagonişti se regăsesc până la urmă, atunci când cele două realităţi se îmbină, dar asta provoacă un cataclism care afectează ambele lumi. Metamorfoza arhitecturală de aici aduce şi cu cele din primul film "Dr. Strange", nu doar "Inception". Videoclipul a fost regizat de către Dave Meyers, care a mai colaborat cu Coldplay şi la clipurile "Higher Power" şi "My Universe", alături de BTS.

Piesa "Let Somebody Go" s-a auzit în premieră în cadrul emisiunii "The Late Late Show With James Corden". Acesta este un single de pe ultimul album Coldplay, "Music of the Spheres", lansat în octombrie 2021. Chris Martin a confirmat recent direcţia în care o va lua Coldplay pe ultimele 3 sale albume. După acestea cariera trupei se va sfârşi, iar cel puţin unul dintre cele 3 discuri va fi un musical. A făcut chiar aluzie la un proiect similar cu "West Side Story" în cadrul emisiunii lui Ellen Degeneres.

Coldplay va pleca într-un turneu global eco-friendly luna viitoare, având opriri programate pe stadionul Wembley din Londra, dar şi în Glasgow, Paris, Berlin şi alte oraşe din Europa, mai ales pe parcursul verii.

Selena Gomez a lansat EP-ul "Revelacion" în 2021, primul său material discotrafic în limba spaniolă. Ne-a oferit şi un single în zona latino, "999" alături de Camilo.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31