Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Videoclip oficial: Coldplay - Daddy

Coldplay a lansat un nou single intitulat "Daddy", o piesă sensibilă cu un pian memorabil. Track-ul primeşte un videoclip cu animaţie pe bază de păpuşi, care prezintă o poveste similară cu "Life of Pi", doar că fără un tigru companion. Urmăreşte noul clip în articol.

"Daddy" este o piesă Coldplay ideală pentru coloana sonoră a unui film emoţionant. Este o combinaţie de pian cu vocea blândă a lui Chris Martin, două ingrediente perfect îmbinate pentru a transmite o tristeţe aparte. Videoclipul este la fel de melancolic şi prezintă povestea unui personaj singur în mijlocul Oceanului, pe o barcă pregătindu-se să se scufunde în vâltoare. Personajul fără gură nu pare a exprima emoţii deosebite, precum frică, veselie sau tristeţe.

Pare doar un privitor absent care se scufundă în abis şi intră în contact cu creaturile mării. Nu e nimic disperat în această scufundare, nici un pericol, iar marea îl primeşte pe protagonist cu braţele deschise. "Daddy" pare un basm spus celui mic, o variantă optimistă de Moby Dick sau Pinocchio, în care nu era nici o ameninţare reală şi eroul nostru a plutit mereu pe nori şi vise. Videoclipul a fost adus la viaţă prin intermediul unor decoruri pictate digital, animaţii 2D şi marionete manevrate manual. Odată cu acest single a sosit şi piesa "Champion of the World".

Coldplay a lansat la începutul acestei luni single-urile "Everyday Life", "Arabesque" şi "Orphans" de pe viitorul său album, "Everyday Life". LP-ul va fi disponibil de pe 22 noiembrie, iar noul clip este o creaţie a celor de la Aardman Animations. Regia îi aparţine lui Asa Lucander. Conform creatorilor săi, clipul explorează memoria fragmentată a unei fete şi amintirile legate de tatăl său.

Formaţia îşi va lansa noul album vineri prin intermediul unei colaborări cu YouTube Originals. Acel canal de distribuţie va difuza prima reprezenzatie a formaţiei din Iordania. Albumul dublu va fi oglindit de un concert dublu. Concertul/albumul "Sunrise" începe la ora 04:00 GMT, iar "Sunset" va avea loc la ora 14:00 GMT. Ambele concerte vor fi difuzate pe YouTube şi sunt o parte integrală a experienţei noi Coldplay.

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Videoclipuri cu Chris MartinColdplay
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE