Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Coldplay - Orphans

Coldplay ne invită în universul noului album "Everyday Life" lansand videoclipul piesei "Orphans". Vizualul ni-i prezintă pe membrii formației în studio și ulterior colindând lumea și cântând noul lor single.

Fiecare videoclip nou al trupei Coldplay este o experiență vizuală memorabilă, clipul "Orphans" demonstrând fără doar și poate că atunci când există pasiune și creativitate, muzica ajunge întotdeauna la public. În video îi vedem pe membrii formației atât la studio, cât și în diverse locații exotice, Chris Martin fiind zărit cântând la chitară pe stradă.

Piesa "Orphans" este extrasă de pe albumul "Everyday Life", ce va fi lansat pe 22 noiembrie. Potrivit solistului Chris Martin, evenimentele de zi cu zi și anumite aspecte politice au servit drept sursă de inspirație pentru noul album.

"Totul e pur și simplu despre a fi uman. Fiecare zi e minunată și fiecare zi e îngrozitoare...Se simte ca și cum totul s-ar întâmpla fără constrângeri. E atât de multă viață pe această planetă.

[Albumul] este reacția noastră la negativitatea care este percepută pretutindeni. Și sunt multe probleme și drame, dar există totodată atât de multă pozitivitate și atât de multe lucruri grozave care se întâmplă. Deci într-un fel, încercăm să dăm sens lucrurilor, vorbind despre ceea ce simțim și ceeea ce vedem", a detaliat Chris pentru BBC Radio 1.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Citește mai multe despre Coldplay
Videoclipuri cu Coldplay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE