Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Mark Knopfler

Următoarele evenimente cu Mark Knopfler

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mark Knopfler

Mark Knopfler a lansat "Down The Road Wherever" și a vorbit despre album într-un interviu BBC - VIDEO

Mark Knopfler și-a lansat cel de-al nouălea album solo, "Down the Road Wherever". Discul reunește 14 melodii lente și elegante, marcate de timbrul inconfundabil al fostului lider Dire Straits.

Mark Knopfler - Good On You Son

Mark Knopfler - Good On You Son

La 3 ani de la apariția discului ”Tracker”, Mark Knopfler revine cu un album nou, intitulat ”Down the Road Wherever”. Primul single extras este ”Good On You Son”, o piesă ce vine acompaniată de un videoclip retrospectiv.

Mark Knopfler - Cleaning My Gun

Mark Knopfler - Cleaning My Gun

Mark Knopfler a lansat un video de promovare a piesei ”Cleaning My Gun”. Melodia este extrasă de pe albumul "Get Lucky", lansat în septembrie 2009.

Mark Knopfler

Ascultă noul album Mark Knopfler, "Tracker" - AUDIO

Noul album Mark Knopfler, "Tracker", poate fi ascultat integral înainte de lansarea oficială. Cel de-al 8-lea disc din cariera muzicianului include 2 piese compuse în perioada turneelor sale cu Bob Dylan.

Mark Knopfler a lansat "Beryl", primul single de pe noul album "Tracker" - AUDIO

Mark Knopfler va lansa pe 16 martie 2015 cel de-al 8-lea album de studio, "Tracker". Prima piesă extrasă de pe noul disc se numește "Beryl" și este o compoziție inspirată de viața scriitoarei britanice Beryl Bainbridge.

Eric Clapton, Mark Knopfler, Don White - "Train To Nowhere" (cover J J Cale) - AUDIO

În memoria lui J J Cale, ce s-a stins din viață în urmă cu un an, Eric Clapton lansează albumul tribut "The Breeze, An Appreciation of JJ Cale". Ultimul single dezvăluit de pe acest disc se numește "Train To Nowhere" și este interpretat de către Eric Clapton alături de Mark Knopfler și Don White. Coverul poate fi ascultat în articol.

Croazieră pe oceane de sunete cu Mark Knopfler - FOTO

Recenzia concertului Mark Knopfler de la Sala Palatului de pe 25 aprilie 2013. Impresii, setlist si galerie de poze de la spectacol.

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului de pe 25 aprilie 2013

Mark Knopfler a concertat în capitală în turneul de promovare a celui de-al șaptelea disc solo, “Privateering”. Fanii săi, inevitabil ascultători de Dire Straits, au primit deopotrivă noutăți din 2012, cât... Continuare »

Mark Knopfler

Mark Knopfler, pentru prima dată în România - PROGRAM & ACCES

Informatii utile privind accesul la primul concert Mark Knopfler din Romania. Fostul solistul Dire Straits va concerta la Sala Palatului pe 25 aprilie 2013.

Mark Knopfler

Mark Knopfler nu mai concertează în Rusia în semn de protest contra cenzurii

Mark Knopfler a anulat următoarele două concerte programate în Rusia pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la controlul exercitat asupra ONG-urilor. Conform artistului, încercarea autorităților de a cenzura activitatea unor organizații cu tradiție precum Human Rights Watch (Organizația pentru apărarea Drepturilor Omului) este intolerabilă.

Mark Knopfler

Mark Knopfler are priză la români, concertul de la Sala Palatului este sold-out - VIDEO

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit Emagic.

Mark Knopfler

Biletele VIP la concertul lui Mark Knopfler din 2013, aproape de epuizare

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.

Mark Knopfler

Concert Mark Knopfler la Bucuresti

Mark Knopfler, vine pentru prima dată în România. Fondatorul, compozitorul, chitaristul și solistul celebrei trupe Dire Straits va concerta pe 25 aprilie 2013 la Sala Palatului din București.

CLOSE
CLOSE