Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Mark Knopfler

Următoarele evenimente cu Mark Knopfler

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mark Knopfler

Mark Knopfler - Cleaning My Gun

Mark Knopfler - Cleaning My Gun

Mark Knopfler a lansat un video de promovare a piesei ”Cleaning My Gun”. Melodia este extrasă de pe albumul "Get Lucky", lansat în septembrie 2009.

Mark Knopfler

Ascultă noul album Mark Knopfler, "Tracker" - AUDIO

Noul album Mark Knopfler, "Tracker", poate fi ascultat integral înainte de lansarea oficială. Cel de-al 8-lea disc din cariera muzicianului include 2 piese compuse în perioada turneelor sale cu Bob Dylan.

Mark Knopfler a lansat "Beryl", primul single de pe noul album "Tracker" - AUDIO

Mark Knopfler va lansa pe 16 martie 2015 cel de-al 8-lea album de studio, "Tracker". Prima piesă extrasă de pe noul disc se numește "Beryl" și este o compoziție inspirată de viața scriitoarei britanice Beryl Bainbridge.

Eric Clapton, Mark Knopfler, Don White - "Train To Nowhere" (cover J J Cale) - AUDIO

În memoria lui J J Cale, ce s-a stins din viață în urmă cu un an, Eric Clapton lansează albumul tribut "The Breeze, An Appreciation of JJ Cale". Ultimul single dezvăluit de pe acest disc se numește "Train To Nowhere" și este interpretat de către Eric Clapton alături de Mark Knopfler și Don White. Coverul poate fi ascultat în articol.

Croazieră pe oceane de sunete cu Mark Knopfler - FOTO

Recenzia concertului Mark Knopfler de la Sala Palatului de pe 25 aprilie 2013. Impresii, setlist si galerie de poze de la spectacol.

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului de pe 25 aprilie 2013

Mark Knopfler a concertat în capitală în turneul de promovare a celui de-al șaptelea disc solo, “Privateering”. Fanii săi, inevitabil ascultători de Dire Straits, au primit deopotrivă noutăți din 2012, cât... Continuare »

Mark Knopfler

Mark Knopfler, pentru prima dată în România - PROGRAM & ACCES

Informatii utile privind accesul la primul concert Mark Knopfler din Romania. Fostul solistul Dire Straits va concerta la Sala Palatului pe 25 aprilie 2013.

Mark Knopfler

Mark Knopfler nu mai concertează în Rusia în semn de protest contra cenzurii

Mark Knopfler a anulat următoarele două concerte programate în Rusia pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la controlul exercitat asupra ONG-urilor. Conform artistului, încercarea autorităților de a cenzura activitatea unor organizații cu tradiție precum Human Rights Watch (Organizația pentru apărarea Drepturilor Omului) este intolerabilă.

Mark Knopfler

Mark Knopfler are priză la români, concertul de la Sala Palatului este sold-out - VIDEO

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit Emagic.

Mark Knopfler

Biletele VIP la concertul lui Mark Knopfler din 2013, aproape de epuizare

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.

Mark Knopfler

Concert Mark Knopfler la Bucuresti

Mark Knopfler, vine pentru prima dată în România. Fondatorul, compozitorul, chitaristul și solistul celebrei trupe Dire Straits va concerta pe 25 aprilie 2013 la Sala Palatului din București.

CLOSE
CLOSE