Urmărește-ne în Social Media

Mark Knopfler - Good On You Son

La 3 ani de la apariția discului ”Tracker”, Mark Knopfler revine cu un album nou, intitulat ”Down the Road Wherever”. Primul single extras este ”Good On You Son”, o piesă ce vine acompaniată de un videoclip retrospectiv.

Noul album al lui Mark Knopfler este o colecție de piese inspirate de o varietate de subiecte.

“”Down the road wherever” este o replică din ”One Song at a Time”. Îmi amintesc de prietenul meu Chet Atkins, care mi-a spus că a scăpat de sărăcie piesă cu piesă, iar asta mi-a rămas în cap. Ajungi la o vârstă la care constați că ai scris ceva piese. Dar ”Down the Road Wherever” pare să fie potrivită pentru mine, pentru că e cam ce am făcut eu dintotdeauna”, a declarat Mark Knopfler.

Albumul ”Down the Road Wherever” va fi lansat pe 16 noiembrie. Primul single extras este ”Good On You Son”, melodie ce ne este prezentată împreună cu un videoclip ”de tip jurnal”. Îl vedem pe artist gonind pe motocicletă, înregistrând la studio și cântând pe scenă, publicul având astfel ocazia de a-și face o ideee cu privire la viața sa de artist.

Tracklist Mark Knopfler - ”Down the Road Wherever” (Deluxe):

 1. Trapper Man
 2. Back on the Dance Floor
 3. Nobody’s Child
 4. Just a Boy Away from Home
 5. When You Leave
 6. Good On You Son
 7. My Bacon Roll
 8. Nobody Does That
 9. Drovers’ Road
 10. One Song at a Time
 11. Floating Away
 12. Slow Learner
 13. Heavy Up
 14. Every Heart in the Room
 15. Rear View Mirror
 16. Matchstick Man

Mark Knopfler a pus bazele trupei Dire Straits în 1977 alături de fratele său David Knopfler (chitară ritm), John Illslay (bass) și Pick Withers (tobe și percuție). Din nefericire, grupul a suferit numeroase schimbări de componență ce au dus în final la destrămarea din 1995. Mark Knopfler și-a continuat cariera solo cu succes și a rămas în mintea publicului ca „sufletul și imaginea Dire Straits”.

În aprilie 2013, Mark Knopfler a susținut primul concert în România. Evenimentul de la Sala Palatului a fost declarat sold out.

PUBLICITATE
Comentarii