Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele VIP la concertul lui Mark Knopfler din 2013, aproape de epuizare

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.

Publicat

pe

Mark Knopfler
Mark Knopfler
Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.

Concertul lui Mark Knopfler se anunță a fi o experiență excepțională, publicul având șansa de a asculta live atât piese solo, cât și hituri Dire Straits. Cele 2 tipuri de tichete de 595 lei, respectiv 395 lei au fost cele mai căutate de la punerea în vânzare prin MyTicket.ro și magazinele Diverta.  Celelalte categorii de preț costă 130, 195, respectiv 285 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

În septembrie 2013, Mark Knopfler a lansat discul Privateering, acesta fiind primul dublu-album din cariera sa de peste 35 de ani. Solistul se află în turneu în Statele Unite alături de Bob Dylan. În 2013,  Knopfler va reveni în Europa, iar România va fi prima oprire a sa în cadrul unui turneu ce va mai cuprinde Turcia, Bulgaria, Serbia, Italia și Slovenia.

VIDEO An evening with Mark Knopfler

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Mark Knopfler
Concerte joi, 25 aprilie 2013

Mark Knopfler

Loc
Sala Palatului

Trending