Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Biletele VIP la concertul lui Mark Knopfler din 2013, aproape de epuizare

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.
Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va concerta la Sala Palatului din București pe 25 aprilie 2013. Emagic, organizatorul concertului a anunțat că biletele VIP sunt aproape epuizate, rămânând doar câteva locuri disponibile.

Concertul lui Mark Knopfler se anunță a fi o experiență excepțională, publicul având șansa de a asculta live atât piese solo, cât și hituri Dire Straits. Cele 2 tipuri de tichete de 595 lei, respectiv 395 lei au fost cele mai căutate de la punerea în vânzare prin MyTicket.ro și magazinele Diverta.  Celelalte categorii de preț costă 130, 195, respectiv 285 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

În septembrie 2013, Mark Knopfler a lansat discul Privateering, acesta fiind primul dublu-album din cariera sa de peste 35 de ani. Solistul se află în turneu în Statele Unite alături de Bob Dylan. În 2013,  Knopfler va reveni în Europa, iar România va fi prima oprire a sa în cadrul unui turneu ce va mai cuprinde Turcia, Bulgaria, Serbia, Italia și Slovenia.

VIDEO An evening with Mark Knopfler

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mark Knopfler
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antarctica și Aeon Blank vor concerta la MȚR pe 30 noiembrie

Antarctica și Aeon Blank vor cânta împreună pe scena Clubul Țăranului din București pe data de 30 noiembrie, cu începere...

Închide