Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Mark Knopfler - Cleaning My Gun

Mark Knopfler a lansat un video de promovare a piesei ”Cleaning My Gun”. Melodia este extrasă de pe albumul "Get Lucky", lansat în septembrie 2009.

Deși a lansat în 2015 un album nou, intitulat "Tracker", Mark Knopfler alege să promoveze o piesă de pe un album apărut în 2009. Single-ul "Cleaning My Gun" este extras de pe cel de-al 6-lea album al muzicianului, "Get Lucky". Piesa este prezentată publicului prin intermediul unui clip alb-negru, înregistrat live la British Grove Studios.

Cel mai recent album Mark Knopfler, "Tracker", a părut pe piață în primăvara lui 2015. Pentru acest album, Knopfler a colaborat pe partea de producție cu vechiul său prieten, Guy Fletcher. Pe disc sunt incluse două piese inspirate de prietenia solistului Dire Straits cu Bob Dylan: "Silver Eagle" și "Lights of Taormina".

Mark Knopfler a pus bazele trupei Dire Straits în 1977 alături de fratele său David Knopfler (chitară ritm), John Illslay (bass) și Pick Withers (tobe și percuție). Din nefericire, grupul a suferit numeroase schimbări de componență ce au dus în final la destrămarea din 1995. Mark Knopfler și-a continuat cariera solo cu succes și a rămas în mintea publicului ca „sufletul și imaginea Dire Straits”.

În aprilie 2013, Mark Knopfler a susținut primul concert în România. Evenimentul de la Sala Palatului a fost declarat Sold Out.

Citește mai multe despre Mark Knopfler
Videoclipuri cu Mark Knopfler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE