Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Mark Knopfler are priză la români, concertul de la Sala Palatului este sold-out - VIDEO

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit Emagic.
Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit organizatorului Emagic. Cu mai bine de 3 luni înaintea evenimentului, fanii Dire Straits s-au asigurat că își vor vedea negreșit solistul preferat pe scena Sălii Palatului. Date fiind circumstanțele - afinitatea publicului și timpul rămas până la concert, Mark Knopfler ar putea să mai vândă încă pe atât, în cazul în care s-ar decide suplimentarea cu încă o nouă reprezentație. E o perspectivă de luat în calcul atât de Emagic, cât și de sponsorul AQUA Carpatica. Dacă nu, mulți fani se vor vedea rămași pe dinafara sălii la prima vizită a lui Knopfler în România.

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Compozitor, chitarist și interpret, Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai muzicii rock, acesta deținând trei titluri onorifice de doctorand în muzică de la prestigioase universități din Marea Britanie. Dupa aproape două decenii petrecute alături de trupa Dire Straits, Mark Knopfler și-a continuat cariera solo. A lansat astfel 7 albume, colaborând și cu Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry.

VIDEO: An evening with Mark Knopfler

Aflați mai multe informații despre concertul lui Mark Knopfler în România.

Citește mai multe despre Dire StraitsMark Knopfler
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică susține două concerte unplugged de Ziua Femeii

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Ștefan Bănică va susține două concerte unplugged, dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor....

Închide