Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Mark Knopfler are priză la români, concertul de la Sala Palatului este sold-out - VIDEO

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit Emagic.
Mark Knopfler

Mark Knopfler

Urmărește-ne pe

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit organizatorului Emagic. Cu mai bine de 3 luni înaintea evenimentului, fanii Dire Straits s-au asigurat că își vor vedea negreșit solistul preferat pe scena Sălii Palatului. Date fiind circumstanțele - afinitatea publicului și timpul rămas până la concert, Mark Knopfler ar putea să mai vândă încă pe atât, în cazul în care s-ar decide suplimentarea cu încă o nouă reprezentație. E o perspectivă de luat în calcul atât de Emagic, cât și de sponsorul AQUA Carpatica. Dacă nu, mulți fani se vor vedea rămași pe dinafara sălii la prima vizită a lui Knopfler în România.

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Compozitor, chitarist și interpret, Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai muzicii rock, acesta deținând trei titluri onorifice de doctorand în muzică de la prestigioase universități din Marea Britanie. Dupa aproape două decenii petrecute alături de trupa Dire Straits, Mark Knopfler și-a continuat cariera solo. A lansat astfel 7 albume, colaborând și cu Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry.

VIDEO: An evening with Mark Knopfler

Aflați mai multe informații despre concertul lui Mark Knopfler în România.

Citește mai multe despre Dire StraitsMark Knopfler
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică susține două concerte unplugged de Ziua Femeii

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Ștefan Bănică va susține două concerte unplugged, dedicate, în mod special, doamnelor și domnișoarelor....

Închide