Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mark Knopfler are priză la români, concertul de la Sala Palatului este sold-out - VIDEO

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit Emagic.

Publicat

pe

Mark Knopfler
Mark Knopfler

Mark Knopfler va cânta la București pe 25 aprilie în fața unei săli arhipline. Toate biletele s-au epuizat, iar concertul va fi unul cu casa închisă, potrivit organizatorului Emagic. Cu mai bine de 3 luni înaintea evenimentului, fanii Dire Straits s-au asigurat că își vor vedea negreșit solistul preferat pe scena Sălii Palatului. Date fiind circumstanțele - afinitatea publicului și timpul rămas până la concert, Mark Knopfler ar putea să mai vândă încă pe atât, în cazul în care s-ar decide suplimentarea cu încă o nouă reprezentație. E o perspectivă de luat în calcul atât de Emagic, cât și de sponsorul AQUA Carpatica. Dacă nu, mulți fani se vor vedea rămași pe dinafara sălii la prima vizită a lui Knopfler în România.

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Compozitor, chitarist și interpret, Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai muzicii rock, acesta deținând trei titluri onorifice de doctorand în muzică de la prestigioase universități din Marea Britanie. Dupa aproape două decenii petrecute alături de trupa Dire Straits, Mark Knopfler și-a continuat cariera solo. A lansat astfel 7 albume, colaborând și cu Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry.

VIDEO: An evening with Mark Knopfler

Aflați mai multe informații despre concertul lui Mark Knopfler în România.

Comentează

Trending