Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Mark Knopfler, pentru prima dată în România - PROGRAM & ACCES

Informatii utile privind accesul la primul concert Mark Knopfler din Romania. Fostul solistul Dire Straits va concerta la Sala Palatului pe 25 aprilie 2013.
Mark Knopfler

Mark Knopfler

Joi, 25 aprilie 2013, începând de la ora 20, Mark Knopfler va susține la Sala Palatului primul său concert în România. Evenimentul organizat de Emagic a fost declarat sold-out de multă vreme, mulți fani Dire Straits - trupa fondată de Knopfler - sperând încă de pe acum la o revenire.

Mark Knopfler

Mark Knopfler (Foto: www.facebook.com)

Mark Knopfler este - fără dar și poate - unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii rock, dând un exemplu motivațional tinerilor artiști. Solistul, care a petrecut aproape două decenii alături de trupa Dire Straits, are  o carieră solo de invidiat. A lansat nu mai puțin de șapte albume individuale, având inclusiv colaborări cu Eric Clapton, Bob Dylan și Bryan Ferry. Cu prilejul concertului de la București, Mark Knopfler își va promova cel mai recent disc - " Privateering" . Setlistul de la Sala Palatului va include și cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Concertul va începe efectiv la ora 20:00, accesul în Sala Palatului fiind posibil de la ora 19:00. Organizatorii recomandă spectatorilor să vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porțile de acces. În zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De altfel, însuși Mark Knopfler îi roagă pe participanții la eveniment să reziste tentației de a folosi aceste dispozitive în timpul concertului, în ultima vreme inclusiv telefoanele mobile devenind cu adevărat deranjante pentru cei de pe scenă, în timpul cântării.

VIDEO: Mark Knopfler live

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mark Knopfler
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band pregătește primul album cu piese proprii - VIDEO

LaLa Band va lansa în vară primul album cu piese proprii, pentru care Sore a compus melodia "Save me from...

Închide