Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mark Knopfler, pentru prima dată în România - PROGRAM & ACCES

Informatii utile privind accesul la primul concert Mark Knopfler din Romania. Fostul solistul Dire Straits va concerta la Sala Palatului pe 25 aprilie 2013.

Publicat

pe

Mark Knopfler
Mark Knopfler │ FOTO: www.facebook.com

Joi, 25 aprilie 2013, începând de la ora 20, Mark Knopfler va susține la Sala Palatului primul său concert în România. Evenimentul organizat de Emagic a fost declarat sold-out de multă vreme, mulți fani Dire Straits - trupa fondată de Knopfler - sperând încă de pe acum la o revenire.

Mark Knopfler

Mark Knopfler │ FOTO: www.facebook.com

Mark Knopfler este - fără dar și poate - unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii rock, dând un exemplu motivațional tinerilor artiști. Solistul, care a petrecut aproape două decenii alături de trupa Dire Straits, are  o carieră solo de invidiat. A lansat nu mai puțin de șapte albume individuale, având inclusiv colaborări cu Eric Clapton, Bob Dylan și Bryan Ferry. Cu prilejul concertului de la București, Mark Knopfler își va promova cel mai recent disc - " Privateering" . Setlistul de la Sala Palatului va include și cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Concertul va începe efectiv la ora 20:00, accesul în Sala Palatului fiind posibil de la ora 19:00. Organizatorii recomandă spectatorilor să vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porțile de acces. În zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De altfel, însuși Mark Knopfler îi roagă pe participanții la eveniment să reziste tentației de a folosi aceste dispozitive în timpul concertului, în ultima vreme inclusiv telefoanele mobile devenind cu adevărat deranjante pentru cei de pe scenă, în timpul cântării.

VIDEO: Mark Knopfler live

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Mark Knopfler
Concerte joi, 25 aprilie 2013

Mark Knopfler

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending