Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Arcade Fire

Următoarele evenimente cu Arcade Fire

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire a lansat piesa "Put Your Money On Me" - AUDIO

"Put Your Money On Me" este noua piesă Arcade Fire extrasă de pe albumul ”Everything Now”. Cel de-al 5-lea disc al trupei canadiene a fost lansat pe 28 iulie.

Videoclip Arcade Fire Electric Blue

Arcade Fire - Electric Blue

Arcade Fire ne încep weekendul cu o piesă nouă, "Electric Blue". Melodia merge pe aceeaşi linie ca precedentele single-uri de pe noul album, cu un aer disco din altă eră. A primit şi un videoclip , care descrie perfect atmosfera de după petrecere.

Videoclip Arcade Fire Signs of Life

Arcade Fire - Signs of Life

Trupa Arcade Fire tocmai a lansat "Signs of Life", al treilea single de pe viitorul album. Melodia primește un videoclip cu inspirație X-Files, combinând un road movie cu o poveste conspiraționistă.

Videoclip Arcade Fire Creature Comfort

Arcade Fire - Creature Comfort

Arcade Fire par a se fi transformat în Kraftwerk în noul videoclip al piesei "Creature Comfort". Melodia cu ton disco ar avea un mesaj anti suicidal. Este piesa cu numărul 3 de pe noul album "Everything Now".

Videoclip Arcade Fire Everything Now

Arcade Fire - Everything Now

Arcade Fire tocmai au anunţat un album nou şi pentru a promova acest release ne oferă şi un single, "Everything Now". Piesa visătoare primeşte un videoclip pe măsură, în regia lui The Sacred Egg.

Arcade Fire prezintă single-ul "I Give You Power", melodie anti-Trump

Arcade Fire a intrat în rândul formaţiilor care au lansat melodii anti-Trump, prezentând în această săptămână single-ul "I Give You Power". Melodia reprezintă o colaborare cu vocalista gospel şi R&B Mavis Staples şi precede albumul pe care Arcade Fire îl pregăteşte pentru lansare în 2017.

Sam Smith

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015 a fost dezvăluită. Sam Smith și Beyonce conduc anul acesta topul nominalizărilor, ambii remarcându-se în 6 categorii. Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul galei decernării premiilor Grammy, ce se va desfășura pe 8 februarie 2015 la Staples Centre din Los Angeles.

Arcade Fire - "We Exist" - VIDEOCLIP

Arcade Fire a lansat un videoclip pentru noul single "We Exist". Melodia este extrasa de pe ultimul material discografic, "Reflektor", aparut in luna octombrie 2013.

Arcade Fire

Arcade Fire apare pe coloana sonoră a filmului "Her" - VIDEO

Piesele trupei Arcade Fire, extrase de pe albumul "Reflektor", sunt incluse pe soundtrack-ul noului film "Her", ce are premiera în România pe 7 februarie. Urmărește trailerul.

Secvență lyric video Arcade Fire - "Afterlife"

Arcade Fire a lansat "Afterlife" - LYRIC VIDEO

Arcade Fire a lansat un lyric video pentru noul single "Afterlife". Melodia este cel de-al doilea extras de pe viitorul material "Reflektor", programat să apară la începutul săptămânii viitoare.

Arcade Fire

Arcade Fire promovează trei piese noi printr-un clip de 22 de minute - VIDEO

După lansarea unui videoclip de aproximativ 8 minute pentru single-ul "Reflektor", Arcade Fire continuă promovarea noului album printr-un clip de 22 de minute regizat de către Roman Coppola. Trupa dezvăluie astfel trei piese noi: "Here Comes the Night Time", "We Exist" și "Normal Person".

Arcade Fire - "Reflektor" (secvență videoclip)

Arcade Fire a lansat "Reflektor" - VIDEOCLIP

După o pauză discografică de trei ani, canadienii de la Arcade Fire au revenit cu primul single de pe cel de-al patrulea album de studio, "Reflektor". Materialul este produs de James Murphy și va fi lansat pe 29 octombrie 2013. Melodia ce dă titlul albumului include fragmente interpretate de către David Bowie.

Arcade Fire (sursa foto aux.tv)

Arcade Fire apare pe coloana sonoră a filmului ”The Hunger Games” - TRAILER

Arcade Fire a înregistrat un nou cântec pentru coloana sonoră a noului film fantasy, ”The Hunger Games”. Piesa, ce se intitulează ”Abraham’s Daughter” a fost înregistrată săptămâna trecută și este... Continuare »

Bridge School Benefit Concert 2011

Arcade Fire, Beck și Nora Jones au fost la evenimentul caritabil organizat de Neil Young - VIDEO + FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul... Continuare »

arcade-fire

Arcade Fire și Cyndi Lauper cântă împreună (Video)

Cei de la Arcade Fire au susținut un concert în cadrul Festivalului de Jazz din New Orleans și au avut o invitată specială. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, formația a... Continuare »

CLOSE
CLOSE