Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Arcade Fire - Chemistry

Arcade Fire a găsit un mod ingenios de a ilustra ideea unei iubiri ce nu ține cont de reguli. În videoclipul ”Chemistry”, canadienii folosesc personaje animate pentru a sublinia faptul că atunci când există chimie, dragostea se poate înfiripa și acolo unde unii ar considera că este imposibil să apară.

Videoclipul animat al piesei ”Chemistry” este regizat de Ray Tintori, care a colaborat anterior cu trupe precum MGMT sau Chairlift.

”Am fost mari fani ai lui Ray încă de la primele sale videoclipuri și au fost discuții despre o viitoare colaborare în timpul înregistrărilor pentru ”The Suburbs” - voiam să filmăm în New Orleans, dar apoi a fost mutat totul în Austin în ultimul moment, iar Ray era ocupat cu filmările pentru ”Beasts Of The Southern Wild””, a detaliat solistul Arcade Fire, Win Butler.

Piesa ”Chemistry” are un sound pop mai pronunțat, comparativ cu lansările anterioare ale formației, potrivindu-se de minune cu sezonul fierbinte al anului. Melodia se regăsește pe albumul ”Everything Now”, apărut în 2017.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Trupa canadiană și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Arcade Fire: "Ne luăm energia din lucruri noi, ascultăm mereu muzică nouă, citim cărți noi, ne uităm la filme noi"

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. ”Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formației, a fost lansat în 2013.

Arcade Fire va susține primul concert în România pe 20 iunie 2018. Evenimentul va avea loc la Romexpo (parcarea A), București.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE