Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Bruce Springsteen a împărtășit "secretul longevității" cu Arcade Fire

Cariera lui Bruce Springsteen a ajuns să se extinde pe mai bine de 5 decenii grație unui as ce l-a avut în mânecă. The Boss (așa cum i se mai spune lui Springsteen) cunoaște "secretul longevității", pe care l-a împărtășit fără rețineri și trupei canadiene Arcade Fire.
William Butler / Bruce Springsteen

William Butler / Bruce Springsteen

Aflat într-o discuție cu editorii de la Consequence Of Sound, William Butler de la Arcade Fire a povestit despre un sfat pe care l-a primit de la Bruce Springsteen. Destănuirea a venit în contextul criticilor pe care trupa canadiană le-a primit în urma lansării ultimului album, ”Everything Now”.

”Bruce Springsteen ne-a spus la un moment dat: <<Aveți grijă să puteți susține mereu concerte în Spania. Pentru că va veni o vreme în care oamenii vă vor detesta pentru vreo 10 ani, iar voi veți putea dispărea și cânta show-uri în Spania, unde oamenii vă iubesc. Iar voi veți fi în Spania, unde puteți mânca o mâncare delicioasă. Și după 10 ani, când oamenii vor realiza că de fapt ești grozav, te vei putea întoarce în America>>.”

Declarația nu a mai fost completată de nicio altă explicație, solistul Arcade Fire lăsând dezvăluirea sa la interpretarea publicului. Am putea deduce, astfel, că spaniolii iubesc rock-ul și că nu-și pierd simpatia pentru un artist doar pentru că el nu mai este popular în America.

Continuând conversația pe tema criticilor primite, William Butler a declarat că gusturile se schimbă în timp și că nu are o problemă cu faptul că anumite persoane cred că piesele ”Chemistry” și ”Infinite Content” sunt cele mai proaste melodii ale trupei.

”Chestia nebunească cu muzica este că toată lumea are gusturi diferite. Ești influențat de locul în care ai crescut, de ce le-a plăcut părinților tăi, felul în care simți ritmul, etc. Mi s-a întâmplat și mie să nu-mi placă muzica pe care o făceau trupele mele preferate, dar pur și simplu am început să ascult altfel de muzică”, a declarat Will.

Albumul ”Everything Now” a fost lansat în iulie 2017. Discul a fost promovat și la București, trupa susținând anul acesta primul concert în România.

Citește mai multe despre Arcade FireBruce Springsteen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce melodii românești vor interpreta concurenții de la Cerbul de Aur 2018

Artiștii selecționați în Concursul Cerbul de Aur 2018 vor interpreta în cadrul festivalului câte două melodii - una din repertoriul...

Închide