Urmărește-ne în Social Media

Arcade Fire - Money + Love

Canadienii de la Arcade Fire au împachetat două piese într-un singur videoclip. ”Money + Love” îmbină piesele ”Put Your Money On Me” și ”We Don’t Deserve Love”, scurtmetrajul de aproape 13 minute bucurându-se de prezența actriței nominalizate la Oscar Toni Collette.

Money + Love” a fost regizat de David Wilson după un scenariu scris de Wilson împreună cu membrii trupei Arcade Fire.

“Conceptul unui videoclip dublu ne-a atras dintotdeauna, ne-au plăcut mereu piesele pe care le-am putut alătura ca partea A și partea B...iar aceste două piese mergeau perfect împreună. David a fost colaboratorul nostru de când am lansat ”Reflektor” și am reușit, în sfârșit, să lucrăm și cu Toni, cu care ne dorim să colaborăm de multă vreme”, a detaliat solistul Arcade Fire, Win Butler.

Cele două piese promovate prin intermediul acestui videoclip, ”Put Your Money On Me” și ”We Don’t Deserve Love”, se regăsesc pe albumul ”Everything Now”. Materialul apărut în 2017, este, conform Slant Magazine, ”cel mai dinamic și digerabil album Arcade Fire de până acum”. Discul a fost apreciat și de NME, care a acordat materialului 5 stele,  considerând că ”art-rockerii canadieni sunt mai mari, mai îndrăzneți și mai înfricoșați de viitor ca niciodată”.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Trupa canadiană și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year.

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. ”Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formației, a fost lansat în 2013.

Arcade Fire va susține primul concert în România pe 20 iunie 2018. Evenimentul va avea loc la Romexpo (parcarea A), București.

Comentarii