Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Arcade Fire - Peter Pan

Arcade Fire își continuă parcursul experimental cu o nouă piesă pop, de această dată cu influențe reggae. Noul single se numește ”Peter Pan” și este extras de pe albumul ”Everything Now”.

Noul videoclip Arcade Fire a fost regizat de Storm Saulter, coregrafia fiind semnată de Amanyea Stines, care a lucrat anterior cu Cardi B și Major Lazer, printre alții.

Piesa ”Peter Pan” se regăsește pe albumul ”Everything Now”, apărut în 2017.  Deși review-urile discului au fost polarizate, LP-ul a avut vânzări ridicate, plasându-se pe prima poziție în topul american Billboard 200.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Trupa canadiană și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Arcade Fire: "Ne luăm energia din lucruri noi, ascultăm mereu muzică nouă, citim cărți noi, ne uităm la filme noi"

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. ”Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formației, a fost lansat în 2013.

Arcade Fire a susținut primul concert în România pe 20 iunie 2018. Citește impresii de la eveniment.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE