Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Arcade Fire - Signs of Life

Trupa Arcade Fire tocmai a lansat "Signs of Life", al treilea single de pe viitorul album. Melodia primește un videoclip cu inspirație X-Files, combinând un road movie cu o poveste conspiraționistă.

Suntem la o lună distanță de lansarea noului LP Arcade Fire, "Everything Now", deci acest single vine la fix să tempereze apetitul fanilor. "Signs of Life" se aventurează într-o zonă disco-R&B intens explorată de tot mai multe trupe indie în ultima vreme. E ca și cum spiritul Bee Gees e înviat cu această creație, deloc departe de legendara melodie "Staying Alive".

Arcade Fire au pornit în căutarea unor dovezi că există forme de viață extraterestre în acest videoclip. Doi detectivi din Miami sunt personaje centrale aici, descoperind că secretul alienilor sosiți pe Terra este... un organism cu o gură uriașă ca un portal. Regia acestui material video aparține unui colectiv artistic din Miami, cunoscut drept Borscht.

Latura SF a noilor piese este întărită de acest single. În "Creature Confort", muzicienii căpătau un aer robotic, iar în "Everything Now" am primit un neo western în vremuri post apocaliptice. Înainte să abordeze genul disco, Arcade Fire au lansat la începutul acestui an o piesă anti Trump cu influențe gospel.

Ultimul LP Arcade Fire a fost "Reflektor" din anul 2013, care a adus trupa într-o zonă definită ca "dance-punk". Grupul canadian nu s-a ferit de auto parodiere și de apariții surpriză la festivaluri importante, rămânând mereu relevant. Decizia de a paria pe disco nu e solitară, pentru că și cei de la LCD Soundsystem au o abordare similară acum.

Se pare că trăim o perioadă de înviere a epocii de aur ABBA, Modern Talking și Duran Duran.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE