Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Arcade Fire susține în iunie primul concert în România - PREȚURI BILETE

Canadienii de la Arcade Fire vor susține primul concert în România pe 20 iunie. Evenimentul va avea loc la Romexpo (parcarea A), București, sub egida Rock The City.

Publicat

pe

Arcade Fire
Arcade Fire

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Trupa canadiană și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year.

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. Discul a câștigat, de asemenea, premiul Grammy pentru Album of the Year și un Brit Award pentru Best International Album.

Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formației, a fost lansat în 2013. Discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Belgia și Canada, incluzând single-uri precum "Afterlife" și "We Exist".

Noul LP ”Everything Now”, apărut în 2017, este, conform Slant Magazine, ”cel mai dinamic și digerabil album Arcade Fire de până acum”. Discul a fost apreciat și de NME, care a acordat materialului 5 stele,  considerând că ”art-rockerii canadieni sunt mai mari, mai îndrăzneți și mai înfricoșați de viitor ca niciodată”.

Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o activitate live constantă, susținută de șase turnee. Ultimul turneu a fost început în 2017, sub numele Infinite Content Tour. Avest turneu continuă și anul acesta, urmând să ajungă și în România pe 20 iunie. Primul concert al trupei Arcade Fire în țara noastră va avea loc în București, la Romexpo (parcarea A), sub egida Rock The City.

Cu o zi înainte, pe 19 iunie, va avea loc primul concert Nick Cave & The Bad Seeds în România, desfășurat tot sub egida Rock The City.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Categorii și prețuri bilete concert Arcade Fire:

  • Diamond Circle - 220 lei
  • Golden Circle - 190 lei
  • Normal Circle - 160 lei

Abonamente pentru cele două concerte

(Arcade Fire + Nick Cave & The Bad Seeds):

Oferta EARLY BIRD:

  • Diamond Festival - 256 lei
  • Golden Circle Festival - 208 lei
  • Normal Circle Festival - 176 lei

Dupa epuizarea EARLY BIRD:

  • Diamond Festival - 320 lei
  • Golden Circle Festival - 260 lei
  • Normal Circle Festival - 220 lei

PUBLICITATE
Comentează

Trending