Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Arcade Fire pregăteşte un videoclip dublu, "Money + Love", cu actriţa Toni Collette ca personaj

Ultimii ani ne-au arătat că artiştii muzicali au o puternică latură vizuală. Videoclipurile au devenit veritabile scurt metraje şi înlănţuirea lor a spus uneori o poveste demnă de pelicule de la Hollywood. Arcade Fire urmează acest trend, pregătind un dublu clip, sub numele de "Money + Love".
Teaser Video Arcade Fire Money Love

Teaser Video Arcade Fire Money Love (foto: Arcade Fire)

Urmărește-ne pe

Această creaţie vizuală în regia lui David Wilson este prefaţată de teaserul de mai jos. Scurt metrajul debutează pe 15 martie şi o are pe actriţa Toni Collette ca personaj. Reputata actriţă are în CV nominalizări la premii Tony şi Oscar, fiind cunoscută atât pentru serialul HBO "United States of Tara", cât şi pentru pelicula "Little Miss Sunshine".

Muzicienii din Arcade Fire vor juca la rândul lor roluri importante în noul clip. Rezultatul este un scurt film care alipeşte piesele "Put Your Money on Me" şi "We Don't Deserve Love". Ambele sunt single-uri extrase de pe albumul de anul trecut, "Everything Now". Regizorul David Wilson nu e străin de colaborările cu trupa.

A lucrat cu grupul încă de la lansarea albumului "Reflektor", din 2013. Arcade Fire se pregăteşte de o apariţie specială în weekendul ce vine la Saturday Night Live, în ediţia de pe 17 martie. Acolo va fi gazdă Bill Hader şi nu e exclus ca artiştii să aibă un sketch împreună cu el. Formaţia pregăteşte şi o relansare specială a primului său EP, într-o versiune pe vinil, cu ocazia celebrului Record Store Day.

Indie rockerii canadieni îşi vor începe turneul în Europa în luna aprilie, pentru a reveni în SUA la vară. Asta nu înainte de a poposi în România în iunie, în cadrul festivalului Rock the City. Concertele sale vor avea loc în Bucureşti, la Romexpo, iar Nick Cave & the Bad Seeds sunt de asemene cap de afiş.

Arcade Fire are o istorie de 17 ani şi un potenţial instrumental gigantic, incluzând în discografia sa peste 30 de instrumente muzicale diferite.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Arcade Fire
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify debutează în România cu 35 de milioane de melodii disponibile

Serviciul de streaming Spotify a debutat în România astăzi, după o perioadă de speculaţii şi zvonuri. Iniţial ar fi trebuit...

Închide