Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Arcade Fire pregăteşte un videoclip dublu, "Money + Love", cu actriţa Toni Collette ca personaj

Ultimii ani ne-au arătat că artiştii muzicali au o puternică latură vizuală. Videoclipurile au devenit veritabile scurt metraje şi înlănţuirea lor a spus uneori o poveste demnă de pelicule de la Hollywood. Arcade Fire urmează acest trend, pregătind un dublu clip, sub numele de "Money + Love".

Publicat

pe

Teaser Video Arcade Fire Money Love
Teaser Video Arcade Fire Money Love │ FOTO: Arcade Fire

Această creaţie vizuală în regia lui David Wilson este prefaţată de teaserul de mai jos. Scurt metrajul debutează pe 15 martie şi o are pe actriţa Toni Collette ca personaj. Reputata actriţă are în CV nominalizări la premii Tony şi Oscar, fiind cunoscută atât pentru serialul HBO "United States of Tara", cât şi pentru pelicula "Little Miss Sunshine".

Muzicienii din Arcade Fire vor juca la rândul lor roluri importante în noul clip. Rezultatul este un scurt film care alipeşte piesele "Put Your Money on Me" şi "We Don't Deserve Love". Ambele sunt single-uri extrase de pe albumul de anul trecut, "Everything Now". Regizorul David Wilson nu e străin de colaborările cu trupa.

A lucrat cu grupul încă de la lansarea albumului "Reflektor", din 2013. Arcade Fire se pregăteşte de o apariţie specială în weekendul ce vine la Saturday Night Live, în ediţia de pe 17 martie. Acolo va fi gazdă Bill Hader şi nu e exclus ca artiştii să aibă un sketch împreună cu el. Formaţia pregăteşte şi o relansare specială a primului său EP, într-o versiune pe vinil, cu ocazia celebrului Record Store Day.

Indie rockerii canadieni îşi vor începe turneul în Europa în luna aprilie, pentru a reveni în SUA la vară. Asta nu înainte de a poposi în România în iunie, în cadrul festivalului Rock the City. Concertele sale vor avea loc în Bucureşti, la Romexpo, iar Nick Cave & the Bad Seeds sunt de asemene cap de afiş.

Arcade Fire are o istorie de 17 ani şi un potenţial instrumental gigantic, incluzând în discografia sa peste 30 de instrumente muzicale diferite.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 20 iunie 2018

Arcade Fire

Loc
Romexpo
Comentează

Trending