BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Arcade Fire - Creature Comfort

Arcade Fire par a se fi transformat în Kraftwerk în noul videoclip al piesei "Creature Comfort". Melodia cu ton disco ar avea un mesaj anti suicidal. Este piesa cu numărul 3 de pe noul album "Everything Now".

Printre sintetizatoare şi un bas sacadat, single-ul sună a generic de emisiune ironico-modernă. Regăsim inspiraţie de la David Bowie din perioada de glorie, dar şi ceva ABBA. Suprapus cu o reprezentaţie stroboscopică a celor de la Arcade Fire avem şi versurile melodiei afişate prin mesaje în stil pager sau comunicare de la metrou. "Creature Comfort" este un imn al sintetizatoarelor tunate din anii 80.

Trupa a lucrat cu Geoff Barrow de la Portishead la această compoziţie, dar şi la restul noului LP. Discul va sosi pe 28 iulie, fiind al cincilea din cariera muzicienilor. În această melodie solistul Win Butler cântă despre presiunea pe care societatea modernă şi cultura o pun asupra femeii şi bărbatului. Versurile fac aluzie la prosperitatea americană, la minciuni şi la sacrificii.

Pe lângă aportul forţei creative de la Portishead, Arcade Fire a lucrat şi cu Markus Dravs, care le-a produs ultimele 3 albume. Şi-a adus contribuţia şi Thomas Bangalter de la Daft Punk şi basistul Pulp Steve Mackey. Au trecut 4 ani de la ultimul release al trupei. Un indiciu că fanii aşteptau cu nerăbdare un semn de viaţă e faptul că single-ul "Everything Now" de pe noul LP a debutat pe locul 11 în Billboard Hot Rock Songs Chart.

Teaserele pentru "Creature Comfort" au început de câteva zile, incluzând o reclamă ironică la cereale difuzată online. Cutii reale de cereale au fost împărţite în Dublin înaintea concertului local al trupei.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE