BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Arcade Fire - Electric Blue

Arcade Fire ne încep weekendul cu o piesă nouă, "Electric Blue". Melodia merge pe aceeaşi linie ca precedentele single-uri de pe noul album, cu un aer disco din altă eră. A primit şi un videoclip , care descrie perfect atmosfera de după petrecere.

"Electric Blue" începe cu caruri alegorice demne de Rio sau New Orleans şi continuă cu o artistă care îşi etalează mişcările de dans. Ce face acest clip unic e că acţiunea se petrece când se strâng gunoaiele şi petrecerea s-a încheiat deja. Ştiţi acea senzaţie când pleci de la un concert într-o piaţă sau arenă şi calci pe sute de pahare de bere şi ambalaje, trecând încet printre gunoieri? Fix acea atmosferă e surprinsă aici.

Piesa este extrasă de pe noul album, "Everything Now", care a primit o melodie cu clip gen X Files la începutul acestei luni, "Signs of Life". Am văzut luna trecută cum Arcade Fire au devenit Kraftwerk în "Creature Comfort", iar primul single de pe noul LP a fost chiar "Everything Now", care îi dă numele. Toate au păstrat abordarea disco, demnă de Bee Gees şi muzica ce zguduia cluburile în anii 80.

Videoclipul nou Arcade Fire o are pe membra trupei Regine Chassange ca protagonistă. Colegii de trupă joacă roluri pasagere de gunoieri. Cine priveşte cu atenţie clipul o să observe la un moment dat un look de David Bowie proiectat pe faţa artistei. Coloana vertebrală a piesei este un bas catchy, iar chitara şi percuţia sunt discrete. Asta în vreme ce sintetizatorul distorsionat creează un aer magic după petrecerea de Mardi Gras.

Pe lângă cele 4 single-uri de până acum, trupa a cântat recent piesa "Chemistry" de pe discul nou la un concert în Londra. De asemenea în cadrul unei reprezentaţii la BBC Radio 1 Live Lounge, Arcade Fire a ales să realizeze un cover după Lorde, piesa "Green Light". Muzicienii indie canadieni nu sunt deloc străini de coveruri, recent reinterpretând piesa "Love Will Tear Us Apart" de la Joy Division live.

Albumul "Everything Now" vine pe 28 iulie şi se pretează la multiple remixuri.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE