Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Videoclip oficial: Arcade Fire - Electric Blue

Arcade Fire ne încep weekendul cu o piesă nouă, "Electric Blue". Melodia merge pe aceeaşi linie ca precedentele single-uri de pe noul album, cu un aer disco din altă eră. A primit şi un videoclip , care descrie perfect atmosfera de după petrecere.

"Electric Blue" începe cu caruri alegorice demne de Rio sau New Orleans şi continuă cu o artistă care îşi etalează mişcările de dans. Ce face acest clip unic e că acţiunea se petrece când se strâng gunoaiele şi petrecerea s-a încheiat deja. Ştiţi acea senzaţie când pleci de la un concert într-o piaţă sau arenă şi calci pe sute de pahare de bere şi ambalaje, trecând încet printre gunoieri? Fix acea atmosferă e surprinsă aici.

Piesa este extrasă de pe noul album, "Everything Now", care a primit o melodie cu clip gen X Files la începutul acestei luni, "Signs of Life". Am văzut luna trecută cum Arcade Fire au devenit Kraftwerk în "Creature Comfort", iar primul single de pe noul LP a fost chiar "Everything Now", care îi dă numele. Toate au păstrat abordarea disco, demnă de Bee Gees şi muzica ce zguduia cluburile în anii 80.

Videoclipul nou Arcade Fire o are pe membra trupei Regine Chassange ca protagonistă. Colegii de trupă joacă roluri pasagere de gunoieri. Cine priveşte cu atenţie clipul o să observe la un moment dat un look de David Bowie proiectat pe faţa artistei. Coloana vertebrală a piesei este un bas catchy, iar chitara şi percuţia sunt discrete. Asta în vreme ce sintetizatorul distorsionat creează un aer magic după petrecerea de Mardi Gras.

Pe lângă cele 4 single-uri de până acum, trupa a cântat recent piesa "Chemistry" de pe discul nou la un concert în Londra. De asemenea în cadrul unei reprezentaţii la BBC Radio 1 Live Lounge, Arcade Fire a ales să realizeze un cover după Lorde, piesa "Green Light". Muzicienii indie canadieni nu sunt deloc străini de coveruri, recent reinterpretând piesa "Love Will Tear Us Apart" de la Joy Division live.

Albumul "Everything Now" vine pe 28 iulie şi se pretează la multiple remixuri.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE