Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arcade Fire a lansat piesa "Put Your Money On Me" - AUDIO

"Put Your Money On Me" este noua piesă Arcade Fire extrasă de pe albumul ”Everything Now”. Cel de-al 5-lea disc al trupei canadiene a fost lansat pe 28 iulie.

Publicat

pe

Arcade Fire
Arcade Fire

Arcade Fire continuă promovarea albumului ”Everything Now” lansând piesa "Put Your Money On Me". ”Întâmplător”, melodia cu titlu sugestiv a fost publicată pe YouTube în aceeași zi cu punerea în vânzare a discului.

Noul LP ”Everything Now” este, conform Slant Magazine, ”cel mai dinamic și digerabil album Arcade Fire de până acum”. Discul a fost apreciat și de NME, care a acordat materialului 5 stele,  aprecind că ”art-rockerii canadieni sunt mai mari, mai îndrăzneți și mai înfricoșați de viitor ca niciodată”. La polul opus este Pitchfork, publicația acordând albumului doar 5.6 puncte din 10.

Everything Now” este cel de-al 5-lea album al trupei Arcade Fire. Discul a fost produs de formație împreună cu Thomas Bangalter de la Daft Punk și Steve Mackey de la Pulp.

AUDIO: Arcade Fire - "Put Your Money On Me"

Trupa canadiană Arcade Fire și-a început activitatea în 2001, ajungând în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. După un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins în 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album  și premiul Juno în categoria Alternative Album of the Year.

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums. Discul a câștigat, de asemenea, premiul Grammy pentru Album of the Year și un Brit Award pentru Best International Album.

Reflektor”, discul promovat de trupa indie rock până la începerea înregistrării LP-ului ”Everything Now”, a fost lansat în 2013. Discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Belgia, Canada.

Trending